ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    מיקמיק
    07/03/2010

אני בת 30 ללא הריונות קודמים. הפסקתי לקחת גלולות לפני 9 חודשים. לפני 5 חודשים, עשיתי מעקב זקיקים ואכן היה ביוץ ביום ה-18, לפני חודשיים, גם היה זקיק בגודל 20מ"מ ביום ה-12. החודש עשיתי שוב מעקב, והזקיקים הגיעו לגול שבין 8-13, ולא היה עדיין ביוץ או זקיק מוביל. אני ביום ה-17 למחזור, בד"כ מקבלת כל 28-30 יום. בחודשים האחרונים הווסת שלי נהייתה ממש חלשה ומועטת. האם יש קשר? מה הטיפול שנותנים במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי- מקפיצה שוב

מיקמיק
    08/03/2010

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ' אלכס סימון
    08/03/2010

ממשיכים לעקוב עד לביוץ. בשלב זה אין צורך בטיפול כי קיים ביוץ גם אם מאוחר במספר ימים ממה שקורה בממוצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיקמיק
    08/03/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו