ביוץ ואיחור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ואיחור
    בתאל
    07/03/2010

בדרך כלל מחזור סדיר כל 28-30 יום, חודשיים ללא כל טיפול, ביום השמיני למחזור התברר שיש שני זקיקים בכל שחלה בגודל: 20,24 (על ה24 הרופא לא היה סגור אם ציסטה או זקיק ) שאלותי :
    1. כמי שהיו לה זקיקים בגודל זה ללא נוזל , רירית 8.5 סביר להניח שהביוץ היה מקסימום עוד יומיים שלושה אחרי, האם נכון לשער כך?
    2. האם כשבועיים לאחר הביוץ , למי שמחזורה סדיר, במידה ואין הריון אמורה לקבל מחזור?
    3. במידה והזקיק בגודל 24 היה ציסטה(שאגב מחזור לפני הכל היה תקין בא.ס) האם הוא יכול לעכב מחזור?
    4. אם אכן הייתי אמורה לקבל כשבועיים לאחר הביוץשהיה לפני 23 יום והיום אני ביום ה31 , אני יכולה להעריך שאני באיחור של שבוע? \
    רק ביום ג' יש לי תור אצל הרופא , בבדיקת שתן מלפני שבוע שלילי, כעשרה ימים לאחר הביוץ המשוער הייתה לי הפרשה דמית בניגוב חד פעמי ומאז כלום רק כאבי מחזור, אני תמהה ותשובתכם בהחלט תסייע לי להבין קצת יותר, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ואיחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה

בתאל
    09/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור נא תשובתכם והעדכון

בתאל
    10/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בתאל

ד''ר דוד ישי
    10/03/2010

1. במחזורים סדירים כמו שלך , קשה להגיד האם ממצאים כמו שתארת בשלב מוקדם - יום ה 8 הם זקיקים או ציסטות ולכן לא ניתן להסיק לגבי יום הביוץ
    2. כן
    3. כן
    4. אם היה ביוץ בתאריך שחשבת , את אכן באיחור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו