רירית מעובה מאד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית מעובה מאד
    ד
    07/03/2010

שלום.
    בעלת שחלות פוליציסטיות. לפני כשנה וחצי ילדתי לאחר שנכנסתי להריון ספונטני במפתיע(לאחר חודשים ללא מחזור). מאז הלידה לא השתמשתי באמצעי מניעה (ולא הנקתי).
    מספר חודשים לאחר הלידה היו לי דימומים כבדים מאד וראו רירית מעובה ולא יציבה. מאידך , היו גם חודשים ללא מחזור. מעקבי זקיקים לא הראו ביוץ.
    כיום נמצאת במעקב זקיקים ונוטלת איקאקלומין. באולטרסאונד האחרון (מספר ימים לאחר שהושג ביוץ) נצפתה רירית בעובי 19 מ"מ. בדיקה ביתית היום (בערכה לגילוי מוקדם- 10 ימים לאחר הביוץ) יצאה שלילית.
    אני קצת מודאגת מעובי הרירית. ביקשתי לערוך היסטרוסקופיה או בדיקת פיפל אבל אמרו לי לחכות עוד. מה כדאי לי לעשות?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית מעובה מאד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו..

ד
    08/03/2010

אני בת 36 . האם גם בגיל זה יכול להיות סיכון לסרטן ברחם? הרירית הזו ממש מדאיגה אותי וזה נמשך כבר כשנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב זה אין צורך לעשות דבר

פרופ' אלכס סימון
    08/03/2010

מעקב לביוץ והכוונה בלבד. יש נשים שזו הרירית שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו