מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהלימונית10/03/2010
שלום,
מיועדת לעבור גרידה ביום א ה-14.3 עקב היריון שלא התפתח, תחילת שבוע 9.
עד היום הזרקתי גסטון וקלקסאן.
רציתי לדעת האם הפסקת התרופות הנ"ל עלולה לגרום להפלה באופן טבעי, או שאין קשר ולא זה מה שישפיע על הפלה טבעית או על האפשרות שאוכל להמתין ליום א' או לא?
בתודה ,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לימונית
ביבי10/03/2010אני מצטערת בשבילך !אך לא נורא בפעם הבאה יצליח!בע"ה אני כבר חושבת על תרומה......
חזקי ואמצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קטקטית10/03/2010מה אחוזי ההצלחה בסוג טיפולים אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "טיפולים אלה"
פרופ' אלכס סימון10/03/2010אם הכוונה תרומת ביציות - סיכויי ההריון 50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבייבי
לימונית10/03/2010בייבי שלום,
תודה על האכפתיות.
אני מבינה שגם אצלך לא הצליח ומאחלת לך שתצליחי בדרכך.
בת כמה את? האם זו אכן ההמלצה לגבייך - תרומת ביציות?
שנדע ימים נעימים יותר.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימונית
ביבי11/03/2010שוחחנו מספר פעמים ,אני בת 44 יש לי שלושה ילדים עכשיו פרק ב, אני כבר מאוגוסט עים פרוטוקולים ארוכים ונאדה!ליפני שנתיים היה לי הריון תאומים ללא טיפולים ובשבוע 9 גרדה,ללא דופק! החודש 7 אמפולות מנוגון ולא היתה תגובה,כבר נמאס לי לפי הרופאים האחוזים קטנים!אנסה עוד כמה טיפולים ואז אולי תרומה?זה נשמע לי קשה שחצי ילד כביכול גנטית לא יהיה שלי?!המחשבה קשה אך רוב הרופאים אמרו זאת.לא תאמיני חברה שלי צריכה ללדת כל יום בת 48 נכנסה להריון אחרי 3 חודשים ללא מחזור תינוק בריא אז יש ניסים!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
שירה11/03/2010לימונית היקרה
מאד מצטערת לשמוע שלא הצליח. תחזיקי מעמד
אם את נחושה ומאמינה בסופו של דבר תזכי לחבוק ילד!
מחזקת אותך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לביבי ולשירה
לימונית11/03/2010בהצלחה גם לכן, מכל הלב.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין השפעה להפסקת הטיפול התרופתי
פרופ' אלכס סימון10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך לימונית
בצל12/03/2010את עוברת מה שעברתי עם אישתיבדיוק לפני חודש לקחנו איזה כדור שאני לא זוכר את שמו אבל הוא גורם להפלה טיבעית כי רצינו להמנע מגרידא את צריכה לקכת בחשבון שזה גורם לכאבים שבוע פחות או יותר ומלווה בדימומים אני מקווה שעזרתי עם פיסת המידע הזה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, בצל
לימונית12/03/2010תודה לך,
בכל מקרה אצלי תוכנן ניתוח לסיום ההיריון, ולא הזריקה שציינת.
שיהיה גם לכם בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)