האם זה אפשרי ואיך עושים את זה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם זה אפשרי ואיך עושים את זה.
    יי
    11/03/2010

אני בת 30 הריון. שלישי. יש לי 2 בנים ובהריון הנוכחי גם הולך להיות לי בן. אנחנו נורא רוצים בת ואני רוצה אחרי הלידה הזו וחצי שנה לאחר מכן להרות שוב. האם יש לי זכות לבקש לבצע הפריה במטרה להרות עם מין מסוים קרי עובר ממין נקבה. אם כן כיצד אני כולה להתחיל את התהליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "בקשה לבת"

שירה
    12/03/2010

תשמחי מאד שיש לך 2 בנים ושלישי בדרך.
    תסיימי בהצלחה את ההריון הזה.
    ורק אחרי שהכל יעבור בשלום, תחשבי הלאה.
    אל תקראי תיגר על מזלך הטוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה אפשרי - הקריטריונים

לימונית
    12/03/2010

שלום לך,

ראשית, גם אני מאחלת לך היריון עם לידה מוצלחת וילד בריא בסופו, אבל לגבי שאלתך, אז התשובה היא כזו:

מתירים לבחור את מין העובר רק לאחר שיש א-ר-ב-ע-ה ילדים בני אותו המין.

לדעתי זה נובע לא רק מסיבות אתיות אלא בעיקר מסיבות כלכליות, מכיוון שהתהליך מצריך טיפול IVF, שהוא טיפול יקר (ויש בו גם סכנות מסוימות), משרד הבריאות החליט על כך שמין העובר יכול להיבחר במקרים כאלה רק לילד החמישי, כי מעט מאוד אנשים רוצים או יכולים לאפשר לעצמם ילד חמישי, וכך השתתפות המדינה נמנעת מעצמה.

מקווה מאוד בשבילך שבהיריון הבא תזכי לבת באופן טבעי.

היריון מוצלח,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום "

ד''ר דוד ישי
    14/03/2010

כמו שכתבו לך , מדובר בילד חמישי. צריך להפנות בקשה לועדה מיוחדת שמונתה ע"י משרד הבריאות. לא פשוט לקבל אישור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו