פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות
    לי
    11/03/2010

שלום
    בת 27 לפני שנתיים וחצי ניכנסתי להריון אך התברר שהוא חוץ רחמי , ההפלה היתה טבעית . חודשיים לאחר מכן ניכנסתי שוב להריון והוא היה תוך רחמי . מהלך הריון תקין ובדיקת קרשיות דם תקינה . ההריון הסתיים בשבוע 29 . הגעתי עם פתיחה מלאה כנראה ירידת מים היתה יום לפני כן , עקב צניחת חבל טבור נערך ניתוח קיסרי . שנה ושלושה השתמשתי בגלולות מסוג סרזט ומליאן . לפני חצי שנה הפסקתי בנסיון להכנס להריון נוסף אך ללא הצלחה . קבל המחזור שלי היתה לפי הסדר הבא 30 יום 30 יום 25 יום 27 יום 25 יום 27 יום . אורך המחזור בין 7 ל8 יום ואני שומרת טהרה כך שעד לקיום יחסים עוברים 7 ימים נוספים . בחודש האחרון קניתי ערכות ביוץ וקיימנו יחסים בערב שבו LH היה חיובי . יום למחרת הוא כבר היה שלילי . התייעצתי עם רופאת נשים שאמרה שאנסה עוד חצי שנה ואם לא אצליח אחזור אליה . השאלה האם באמת כדאי להמתין את החצי שנה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

ד''ר דוד ישי
    14/03/2010

אם את ללא ילדים , לאור ההסטוריה שלך , יש טעם לשקול התחלה מוקדמת יותר של הבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו