מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקקלומין וגונל Fמורן11/03/2010
שלום רב
אני לאחר שני מחזורים עם איקקלומין שבמהלכם השחלות לא הגיבו ולא גדלו זקיקים.
רציתי לדעת, האם על פי תגובת השחלות לאיקקלומין ניתן לחזות תגובה לגונלF?
1) האם יכול להיות שגם כתגובה לזריקות "יתנגדו" השחלות שלי? או שהגונל בהכרח יביא לצמיחת זקיקים ולביוץ?
2) האם 0.75 זה המינון הנמוך ביותר איתו מתחילים בדרך כלל?
3) האם גם בגונל ניתן להעלות מינון כמו באיקקלומין מחזור אחרי מחזור או שהעלאת המינון נעשת באותו מחזור בהתאם לתגובת השחלות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין- בעלת משקל עודף, בת 27
דנה12/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון גונל
מאיה12/03/2010מהניסיון שלי- היתרון של הזריקות הוא שמעלים את המינון תוך כדי הטיפול עצמו, אפשר ממש במעקב יום אחרי יום או יום כן יום לא, ככה לפחות זה היה אצלי במחזור הראשון שהגעתי לרופא לאולטרסאונד כל יומים והוא התאים את המינון אחרי שלמד את הגוף שלי ותגובתו. 75 יחידות זה לא המינון הנמוך ביותר, כמו שאת רואה על העט, אבל זה מינון התחלתי סביר- אצלי העלו אותו תוך כדי המחזורה ראשון כבר ל 150 ושמעתי על בנות שמקבלות 450 יחידות ליום.. המטרה בהשראת ביוץ לקראת הזרעה היא לגדל שניים שלושה זקיקים שיגיעו להבשלה באותו זמן. זה שונה מIVF כי שם יש שאיבה ולכן רוצים הרבה יותר זקיקים. בהזרע הלא רוצים המון זקיקים כי אז יש חשש להיריון מרובה עוברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן, עוד דבר
מאיה12/03/2010זה שלא היתה תגובה לאיקקלומין לא אומר שלא תהיה תגובה לגונל ואם כן אז יעבירו אותך לתרופות אחרות- יש נשים רבות במצב הזה ולשמחתנו יש אפשרויות שונות להשראת ביוץ.
אם מראש לא היה סיכוי הרופא לא היה נותן לך את הגונל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון גונל
מורן13/03/2010מאיה תודה רבה, מאחלת גם לך המון הצלחה.
על פי הוראות הרופא שלי אני צריכה להזריק כל יום 0.75 במשך 5 ימים ורק בסיום חמשת ימים אלו להגיע למעקב זקיקים. האם זה נורמלי?
לא כדאי לעקוב במהלך חמשת הימים כדי להגדיל או להקטין מינון בהתאם?
אשמח לקבל את תגובת הרופאים
תודה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי14/03/20101. זאת אפשרות , אבל הסבירות לכך נמוכה
2. כן , אבל אפשר להתחיל גם בפחות
3. אפשר להעלות גם תוך כדי הטיפול וגם מטיפול לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)