מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץגלי12/03/2010
שלום רב,
אני במעקב אולטרסאונד כבר חודש שני(אני אחרי לידה רוצה להיכנס להריון מהר).אחרי לידה לא קיבלתי מחזור עדיין ואז זה ההשתלשלות:
לפני חודש זקיק מוביל שחלה ימנית רירית עובי 7 ממ, עם זאת בדקתי חום השחר כל יום לא עלה החום ופחות משבועיים מיום שבו נמצא זקיק זה של 20 מ"מ התחיל דימום, באולטרסאונד נבדק ונראה שהרירית חזרה להיות דקה 2 ממ ונאמר לי כי כנראה היה זה מחזור ראשון אחרי לידה.
החודש, לפני ארבעה ימים שחלה שמאלית זקיק מוביל 18 ממ ורירית עבה 7 ממ. הרופא אמר שוב שאני לפני ביוץ, עם זאת כבר 4 ימים מאז החום לא עולה ובידקת ביוץ מראה שאין ביוץ, מה זה אומר הדבר הזה?
האם יתכן כי נראה כאילו הולכת לבייץ בא.ס ואין ביוץ לא יוצאת ביצית????יתכן מצב כזה?אחרת למה הזקיקי גדל והרירית מתעבה??מה זה יכול להעיד?יש לציין שהריון ראשון הופסק שבוע מאוחר עקב מום כרומזומלי כלומר הריון ראשון זה נגמר בלידה שבוע מתקדם מאוד .(להריון הראשון נכנסתי על ידי איקקלומין שכן 4 חודשים לא קיבלתי מחזור אחרי גלולות ורק אחרי פרימולוט נור הגיע מחזור בדיקות הורמונליות תקינות ואז ישר איקקלומין ואיתו נכנסתי חודש שני).האם יתכן כי רק עם איקקלומין יש ביוץ והזקיקים האלו שנצפים לא צריכים להוציא ביצית או לא יכולים כבר חודש שני?יש דבר כזה זקיקים בלי ביצית?האם שוב לקחת כבר איקלקלומן ?לאור מה שקרה לנו רוצים מהר הריון תקין בע"ה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
ד''ר דוד ישי14/03/2010אפשר לעשות בדיקת דם כדי לבדוק האם בייצת או לא.
לפעמים לוקח לשחלות ( שהיו בדיכוי די עמוק במהלך ההריון ) חודשיים או שלושה עד שהן חוזרות לתפקוד מלא לאחר לידה.
ובכל זאת , אם הריון קודם הושג ע"י איקקלומין כי הוסת היה מאד לא סדיר או היה קושי רציני להרות , הגיוני לא להתחיל את כל הסיפור מהתחלה אלא להתחיל מיד עם איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)