תרופות הורמונליות ושיבושים בביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרופות הורמונליות ושיבושים בביוץ?
    מיצי
    12/03/2010

שלום,
    אני בת 36 ויש לי ילד אחד בן 7, שנולד בהריון ספונטאני בניסיון הראשון.
    אנחנו כבר בערך שנתיים מנסים להיכנס להריון. אחרי שנה בערך פנינו לבדיקות - הכל נראה תקין, כולל צילום רחם, זרע וכו').
    ביצעתי מס' הזרעות ללא שילוב הורמונים, שלא הצליחו.
    תמיד המחזור שלי היה סדיר, בשנתיים האחרונות כל 26 יום בערך, ביוץ ביום ה- 12/13 לפי בדיקות דם ואולטרסאונד.
    לאחרונה הרופא הציע לי להתחיל עם גונאל F. בפעם הראשונה בכמות מאוד נמוכה (37/75/37/75/75), לא השפיע על כמות הזקיקים.
    בפעם השניה הוגדל ל- 112. התחילתי ביום הרביעי של המחזור - ומבדיקה ביום ה-7/8 הסתבר שאני כבר בביוץ, פרוג' 6 וקצת, E2 בערך 1500. ציפיתי לקבל מחזור ביו ה- 21 בערך, אבל בסוף קיבלתי מחזור רק ביום ה- 31. בין לבין עשיתי כמה בדיקות הריון (גם ביתיות, גם בדם) ויצא שלילי...
    מה זה יכול להיות? שלמרות הפרמטרים ביום ה- 7 זה לא היה ביוץ? או שהיה ביוץ ואח"כ עוד אחד יותר מאוחר בגלל הגונאל?....
    מתי להתחיל מעקב זקיקים במחזור הזה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיצי

ד''ר דוד ישי
    14/03/2010

אני חושב שההנחה שהיה ביוץ , על סמך הבדיקות ההורמונליות שרשמת , הייתה לא נכונה והביוץ היה מאוחר יותר. את המחזור הבא תתחילי לספור מיום קבלת הוסת , גם אם הוא הופיע לדעתך באיחו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו