הפלות ומחיצה ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלות ומחיצה ברחם
    sc
    13/03/2010

בהריון הראשון (שאליו נכנסתי בקלות, בחודש הראשון) גילו די בהתחלה שיש לי מחיצה ברחם, חצי שנה אחר כך כל נכנסתי שוב להריון ובגלל היפרדות שיליה כרוני ומצג עכוז, עברתי ניתוח קיסרי ששוב חיזק את החשד למחיצה אבל הוחלט לאור המצב הקיים שלא להסיר את המחיצה.

מאז (אחרי שנה של גלולות ומחזור ארוך ולא הכי סדיר) עברתי הפלה טבעית בשבוע 9 וחצי שנה אח"כ גרידא אחרי שבשבוע 8 לא נמצא דופק.

הרופא ממליץ על הסרת מחיצה בטענה שבגלל שכבר עברתי 2 הריונות רגילים הוא מעדיף קודם לשלול את השפעת המחיצה על ההפלות לפני שהוא מריץ אותי לסדרת בדיקות ובירורים.

אבל אני לא שלמה עם הרעיון ונוטה יותר לחשוב שזה בגלל האי סדירות והאורך של המחזור
    אשמח לשמוע חוות דעת נוספת

כמו כן, האם זה נכון שאחרי הסרת מחיצה צריך להמתין כ-4 חודשים לפני הכניסה הבאה להריון?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות ומחיצה ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום sc

ד''ר דוד ישי
    14/03/2010

אני בעד הסרת המחיצה. יתכן שגם מצג העכוז וההפרדות הכרונית קשורות אליה. הפעולה פשוטה יחסית ( בידים טובות ) . לדעתי מספיק חודש חודשים המתנה עד חזרה לנסיון להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו