אחרי טיפול שנכשל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול שנכשל
    איריס
    15/03/2010

אני אחרי ivf שני שנכשל ביום של הבטא השלילךית כמובן שהפסקתי את האוטורגסטן והתחילו דימומים קלים שנפסקו אחרי יומיים וזה לא אופייני לי שאני בדכ עם דימומים חזקים כי אני גם עם אנדומטריוזיס בינונית אחרי יומיים התחילו שוב דימומים קלים עם יציאה של גוש אחד יש לציין שאני מאותו יום של הבטא סובלת בכל הגוף עם גלי חום חזקים כאבי ראש כבדות בעיניים התעוררות בלילה עם הזעות כל מיני תופעות של כאילו דיכוי יש לציין שבטיפול האחרון קבלתי דקאפפטיל למשך חודש וחצי לפני ההורמונים המונוגן של 4 אמפולות וכמובן אוטורגסטן לתמיכה האם זה בגלל הטיפול והדיכוי הארוך כל התופעות הללו כמה זמן זה אמור לעבור האם רק במחזור הבא והאם עד אז ימשיכו כל מיני דימומים כאלה . וכמה זמן עלי לחכות לטיפול הבא והאם עלי לעשות הפסקה גדולה יותר בגלל התופעות הללו האם כל זה מעיד על כך שרמת ההומונים לא מאוזנת בגלל כל התרופות ההורמונךיות שלקחתי אני פשוט לא מרגישה טוב אפילו תופעות של בכי וחרדה אני מרגישה אז אנא אשמח מאד לתשובות מכם הרופאים והמון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי טיפול שנכשל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי

פרופ' אלכס סימון
    15/03/2010

ככל הנראה קשור לדקפפטיל שקיבלת. דווחי לרופא שלך על התופעות. בצעי על קול ובדיקות הורמונאליות על מנת לראות אם עדיין קיים דיכוי שחלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

קאר
    15/03/2010

כמה זמן אמורות התופעות הללו להסתיים האם עד מחזור אחד או יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד לביוץ עצמי

פרופ' אלכס סימון
    15/03/2010

או מתן אסטרוגן בגלולות. באופ עצמי עד חודשיים מתחילת הטיפול עם דקפפטיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו