דם טרי במוליך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דם טרי במוליך
    איילת
    15/03/2010

ביום שני לפני שבועיים בדיוק עברתי שאיבה וביום חמישי באותו שבוע החזרה, מקבלת כתמיכה אסטרופם פעמיים ביום ואנדומטרין פעמיים ביום. בחמישי האחרון בבוקר היתה לי הפרשה חומה שפסקה כבר באותו בוקר וליתר בטחון עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה טובה (פרוגסטרון 112 ואסטרדיול 1368) והעלו לי את האנדומטרין ל-3 ביום.
    מחר אמורה לעשות בדיקת בטא אך לא התאפקתי ואתמול עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית.
    את טבלית האנדומטרין מחדירה בבית בשכיבה אבל הפעם שיוצאת בצהריים נאלצת בעבודה אז בישיבה (בשירותים כמובן :-) היום כשהוצאתי את המוליך בצהריים הוא יצא עם דם ממש טרי בתוכו, האם יתכן שמתחיל מחזור כי גם בשני הטיפולים שלא הריתי לא קיבלתי את המחזור עד שלא הפסקתי עם התמיכה? או שיתכן שבגלל חוסר הנוחות והקושי בכניסת המוליך בתנוחה הזו פצעה אותי? האם הנרתיק כזה רגיש שחיכוך של המוליך יכול להוריד ככה דם?
    אני לחוצה שמא הריתי וזה נופל, האם יתכן???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם טרי במוליך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איילת

ד''ר דוד ישי
    15/03/2010

בהחלט אפשרי וסביר שהדימום קשור לפציעה בעת החדרת הטבליה הוגינלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו