תרופות, דחוף להיום !!!בבקשה עזרה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרופות, דחוף להיום !!!בבקשה עזרה!
    לי
    15/03/2010

שלום,
    בת 36, שבועע 22, IVF 2, סטרפטוקוקוס חזק בגרון שתקף גם את האוזן. אני נוטלת מיום חמישי שעבר 3 פעמים ביום מוקיסיויט פורטה 500. המצב לא השתפרוהדלקת התפשטה לאוזן. היום לאחר ביקור אצל מומחה אף אוזן גרון הוא הוסיף לי גם לקחת קלארינז Clarinase פעמיים ביום.
    רופא הנשים שלי טוען שהוא לא מכיר את התרופה ולכן לא יכול להמליץ.
    לאחר בירור באינטרנט קראתי שיש בה חומר מסוכן ועדיף שלא לגעת.
    אני בלחץ, אמורה להתחיל מהערב ולא יודעת מה לעשות.
    אנא עזרתכם הדחופה.
    תודה,
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ???

לי
    16/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

ליה
    16/03/2010

שלום לי,
    בתוספת למה שלימונת כתבה, אני משתמשת די הרבה בתרפוה זו.רופא הנשים והפרופ לפריון ואפילו אף אוזן וגרון אמרו לי לא!!! להשתמש בתרופה כשיש הריון.זה כדור חזק שגורם לדופק קצת מהיר של הלב(כך הרופא הסביר לי) ולי אישית גורם להיות מאוד היפראקטיבית וחוסר מנוחה.
    זה מה שקורה לי ולא בהכרח יקרה לאחרת.
    תבקשי תחליף למרות שזה כדור מצויין לאלרגיוץת וכד.
    מקווה שעזרתי.
    בהצלחה,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ללימונית וליה

לי
    16/03/2010

החלטתי לא לקחת את התרופה הזו לאחר מה שקראתי באינטרנט.
    ליה - דעתי כדעתך.
    לימונית - עזרת לי עם הטלפונים.
    חבל מאוד שרופאים מסוימים לא קשובים מספיק לפציינטים כמו נשים בהריון במיוחד אחרי טיפולים, ואנחנו יודעות עד כמה ההריון הזה יקר.
    מקווה שאחלים מהר ולא אזדקק לתרופות נוספות.
    בריאות לכולם.
    תודה,
    לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים - בבקשה, עזרתכם הדחופה

לי
    18/03/2010

שלום,
    כבר עבר שבוע מאז נטילת האנטיביוטיקה. הנוזלים באוזן לא התייבשו ואיני שומעת טוב עקב כך באוזן השמאלית, שלא נדבר על הכאבים.
    התקשרתי בעצת הבנות כאן בפורום, לבילינסון שם דיברתי עם האחראית על ייעוץ תרופתי אשר אמרה לי בשום פנים ואופן לא לקחת את הקלארינז.
    אני ממש בחששות, שכן זהו הריון לאחר טיפולים ואני רואה שהאנטיביוטיקה לא ממש עוזרת.
    האם אתם יכולים לייעץ לי על דרך אחרת לטיפול בבעיה?
    אני ממש בלחץ,
    תודה,
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה

פרופ' שחר קול
    18/03/2010

USAGE DURING PREGNANCY AND IN NURING MOTHERS:
    Safe use of CLARINASE REPETABS Tablets during pregnancy has not been established. Therefore, the product should be used only if the potential benefit justifies the potential risk to the fetus.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל יש לך משהו להציע לי כתחליף

לי
    18/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו