עדיין מחכה לתשובה-בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עדיין מחכה לתשובה-בבקשה
    דובדבן
    15/03/2010

שלום,
    אני כבת 41 וחצי. FSH שלי הוא 20. ניסיתי 3 מחזורי IVF.
    חשבתי כבר על תרומת ביצית במהלך התחקיר שערכתי בנושא, טופלתי בדרך של טיפול טבעי ללא הורמונים. באותו החודש ה- FSH ירד ל- 14 (די חריג) והופיעו 2 ביציות. 2 הביציות הופרו בצורה יפה (ללא מיקרו. (אחת הוכפלה פי 6. והשנייה פי 4) - למרות זאת הטיפול לא הניב הריון.
    השאלה שלי היא האם למי שיש FSH גבוה ולמרות זאת באותו החודש יש ביצית (בטיפול טבעי) והביצית מופרת:
    1) עדיין הסיכוי נמוך יותר להרות באופן יחסי לבחורה בעלת FSH נמוך יותר? או משלב זה הסיכוי זהה?
    2) החודש מבדיקה שערכתי ה- FSH שלי הוא 20 שוב, האם יש טעם לערוך בדיקת דם - בכל מקרה אני ממשיכה בטיפול הטבעי ללא הורמונים?
    אודה לך על תשובתך.

דובדבן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין מחכה לתשובה-בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דובדבן

פרופ' מרתה דירנפלד
    16/03/2010

1) עדיין הסיכוי נמוך יותר להרות באופן יחסי לבחורה בעלת FSH נמוך יותר? או משלב זה הסיכוי זהה? - לצערי הסיכוי נמוך יותר באופן משמעותי גם אם יש 8 ביציות
    2) החודש מבדיקה שערכתי ה- FSH שלי הוא 20 שוב, האם יש טעם לערוך בדיקת דם - בכל מקרה אני ממשיכה בטיפול הטבעי ללא הורמונים? - זה לשיקולך אבל תרומת ביצית נותנת לך סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה רק צריך קצת אומץ להחליט על זה.מנסיוני אף אחת לא התחרטה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו