רגישות בחזה שנעלמה - לחוצצצצה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רגישות בחזה שנעלמה - לחוצצצצה...
    איילת
    16/03/2010

ביום שני לפני שבועיים ויום עברתי שאיבה ולאחר 3 ימים החזרה, מקבלת כתמיכה אנדומטרין פעמיים ביום ואסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום.
    ביום חמישי האחרון (שבוע מההחזרה) היתה לי הפרשה חומה בבוקר שנעלמה אך בעקבות זאת עשיתי בדיקת הורמונים שיצאה טובה: פרוגסטרון 104 ואסטרדיול 1638. מקצת אחרי ההחזרה יש לי רגישות בחזה (לא בפטמות) על כל כיווניו, היום עשיתי בדיקת בטא כשאתמול ושלשום אחה"צ עשיתי בדיקה בייתית כי לא יכולתי להתאפק ויצא חיובית אבל בזו של אתמול הקו היה הרבה יותר בהיר מהקו בזו של שלשום אבל אני מניחה שזה יכול לנבוע גם מזה שזו של חברה אחרת.
    אתמול בלילה כשהלכתי לישון הרגישות בחזה עדיין היתה וחזקה והבוקר שקמתי היא נעלמה כלא היתה.
    אני יודעת שעוד כמה שעות אדע תשובה וודאית אבל בינתיים אודה על תשובתך כי אני לחחחחחחחחחחוצה...
    1. האם יתכן שבין לילה נעלמת הרגישות והאם זה מרמז על זה שאין הריון?
    2. האם יתכן שהיה הריון כי ההורמונים היו גבוהים ביום חמישי והתמיכה לא נספגת טוב בימים האחרונים (הכל יוצא לי לתחתונית) וההורמונים יורדים וההריון מפסיק להתפתח ובעצם יפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילת

פרופ' מרתה דירנפלד
    16/03/2010

להסתמך רק על רגישות בשדיים שיכולה להשתנות מיום ליום זה ממש לא מדויק וכל האפשרויות אפשריות אז חבל לנחש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו