ספיגת אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ספיגת אנדומטרין
    הילה
    16/03/2010

אני מקבלת כתמיכה אנדומטרין פעמיים ביום עד שבוע מההחזרה ומאותו יום ליתר בטחון 3 פעמים ביום..
    אני יודעת שהדעות חלוקות בנוגע לשאלה אם יש צורך לשכב אחרי החדרת הטבליה או לא וליתר ביטחון בבוקר ובלילה מחדירה בשכיבה, בבוקר נשארת לשכב עוד 10 דקות ובלילה נשארת לשכב עד שקמה אחרי כמה שעות לשירותים באמצע הלילה ובעבודה שמה בישיבה כי אין לי ברירה.
    למרות זאת יש לי כל הזמן הפרשות של החומר כמו קוטג' ולמרות ששוכבת בבוקר מיד איך שקמה יש לי הפרשות רבות של החומר ולעיתים במשך היום התחתונית ממש רטובה.
    1. אם כל הטבליה נמסה ויוצאת כהפרשה אז מה נספג? במיוחד שאני מרגישה שהכל יוצא איך שאני קמה.
    2. אני מחדירה את הטבליה עם המוליך הכי עמוק שיכולה ולאחר מכן מכניסה את האצבע הכי עמוק שיכולה לוודא שנכנס עמוק אבל אני מצליחה להרגיש את הטבליה עם הקצה של האצבע אז זה לא אומר שהטבליה לא נכנסה מספיק עמוק? האם החומר יכול להגיע למקום הנכון גם עם הוא לא מוחדר עד הסוף? היו פעמים בודדות שלא בצלחתי למצוא אותה כך שכנראה שיש מקום יותר עמוק בשבילה להכנס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגת אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה

פרופ' מרתה דירנפלד
    16/03/2010

ההורמון נספג דרך דפנות הנרתיק והחומר ש"ממיס" את ההורמון כמובן לא נספג
    זה כמו שבקפסולה של האנטיביוטיקה יש אבקה שנספגת והקפסולה שעשויה מפלסטיק לא נספגת אלא מופרשת בצואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו