מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותאירנה16/10/2007
שלום רב!
אבקש עזרתכם בפיאנוח בדיקות
מחזור 1/10
מיום 10 למחזור אני לוקחת אדלט וגינלי 10מג - כדור בבוקר וכדור בערב
ב11/10
E2-קטן מ200
Pr-1.6 nmol/l
LH - 14.3 iu/l
ב12/10
E2- 305 pmolL
Pr-1.8 nmol/l
LH - 12.3 iu/l
ב14/10
E2- 585 pmolL
Pr-2.2 nmol/l
LH - 35 iu/l
ב15/10
E2- 349 pmolL
Pr-3.8 nmol/l
LH - 137.6 iu/l
ב16/10
E2- 42.9 pgr/ml
Pr-0.9 ngr/l
*** יש לשים לב ליחידות אחרות בתאריך 16/10
היום רירית 4.8ממ
האם אתה יכול להסביר לי בבקשה ירידה של E2?
מה זה יכול להיות?
תודה מראש !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירנה
ד''ר דוד ישי17/10/2007מאד יעזור לי לדעת איזה טיפול את עוברת ומדוע את מקבלת אדלאט. וכן, מה היו תוצאות האולטרסאונד בימים הנ"ל ( אם נעשה)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
אירנה17/10/2007אני נמצאת החודש במעקב ביוץ טבעי להחזרת עוברים מוקפאים. הבעיה אצלי זה רירית הרחם שלא גודלת מספיק אז החודש החלטנו עם רופא שלי לנסות טיפול באדלט במחשבה אולי זה יעזור לרירית (ישנם מספר מחקרים המדברים על זה).
אני כ 4.5 שנים אחרי הקרנות (עוברים הוקפאו לפני כן), יש לי ילד מהריון ספונטני לפני הקרנות.
ביום מחזור 1/10 - רירית 2.8ממ
מיום 10 למחזור אדלט כפול 2
11/10 - רירית 3.3ממ
14/10 רירית 4.4
16/10 רירית 4.8 (מיום זה התבקשתי לקחת 4כדורים של פרוגינובה לבליעה (2 בוקר, 2 ערב) בתיקווה שאולי עדיין יש סיכוי לרירית לגדול טיפה)
**** אני ממש מאויישת כבר מעיניין .... זה כבר פעם רביעית שאנחנו מנסים לגדל רירית בדרכים שונות והיא מתעקשת
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל חוות דעת משני הרופאים
אירנה18/10/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות נוספות
אירנה18/10/2007בדיקות ם היום 18/10 (יש לציין שמיום 16/10 אני מקבלת 4כדורים של פרוגינובה)
E2 -742 pmol/l
Pr - 17.6 nmol/l
LH - 15.2 ui/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול19/10/2007עלית הפרוגסטרון מרמזת שהיה ביוץ, או שאת נוטלת תכשיר המכיל פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
אירנה19/10/2007שלום !
האם אתה יכול להתיחס לבדיקות קודמות (רשומות באותה פניה שלי)
מה שאני שואלת על ערך של אסטרודיול בתאריך 16/10 שירד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול
פרופ' שחר קול20/10/2007כפי שכבר כתבתי, ירידה באסטרדיול מיד לאחר ביוץ היא נורמאלית. במצבך יש בלבול מסוים מכיוון שנטלת גם הורמונים בכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)