מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות 12 יום אחרי החזרהעידית16/03/2010
לפני שבועיים ויום עברתי שאיבה ושלושה ימים אחרי החזרה של 3 עוברים.
לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום ופעמיים ביום אסטרופם 2 מ"ג.
היום עשיתי בדיקת דם ואלו תוצאותיה:
אסטרדיול - 5908
פרוגסטרון - גדול מ-127
בטא - 508
הרופא הנחה אותי להמשיך עם 2 אנדומטרין ביום ולא לקחת יותר אסטרופם.
1. מדוע לא לקחת יותר אסטרופם?
2. האם 2 אנדומטרין מספיק? אני מפחדת שלא יספיק כי הוא הנחה אותי לעשות שוב בדיקת דם בעוד יומיים לוודא הכפלת בטא וזהו עד הUS הראשון בעוד שבועיים וחצי.
3. הבנתי שכנראה לפחות 2 עוברים נקלטו, האם ניתן לדעת לפני ה- US אם שניים או שלושה?
4. בכמה אמורה להכפיל את עצמה הבטא כל יומיים? פי 2 או 1.5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובתכם
עידית17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, מנסיון
TIMI17/03/2010הבטא מכפילה את עצמה כל 48-72 שעות לפעמים ההכפלה היא פי 2 ולפעמים פי 1.5 ושניהם תקינים.
אני אחרי החזרת 2 עוברים יום לפנייך וקיבלתי אנדומטרין 2 ביום מההתחלה. הכמות שהרופא אומר לקחת תלוייה בבדיקת הפרוגסטרון אז אל תדאגי לגבי זה.
שאלה: איך ידעת ששניים נקלטו? אני הייתה לי תטצאת בטא 433 ב 16.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתימי
עידית17/03/2010ממה קראתי באינטרנט אז בטא עד 100 זה בדרך כלל עובר אחד ומעל 100 ובטח 508 כמו שיצא לי :-) זה כנראה יותר מעובר אחד כך שאולי גם אצלך... למרות שאני עשיתי שאיבה ביום שני 1.3 והחזרה ביום חמישי 4.3 ובטא ב-16.3 שזה 12 יום מההחזרה אז אם השאיבה שלך יום לפני אז אולי הבטא שלך לא כל כך גבוהה...
כמה עוברים החזירו לך? טריים או מוקפאים?
את לוקחת עוד משהו חוץ מאנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עידית
TIMI18/03/2010הוחזרו לי 2 עוברים ואני לוקחת מיקרופירין ואנדומטרן.
יום א' יש לי אולטראסאטנד. מתי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתימי
עידית18/03/2010ביום א'? למה כל כך מוקדם? ניתן לראות דופק רק משבוע 6 בערך ... לי נאמר לבוא בעוד שבועיים אבל זה יוצא חוה"מ אז אעשה אחרי החג שאז אהיה בשבוע 7 וכמה ימים שזה גם הכי בטוח כי בשבוע 6 לא תמיד רואים דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידית
פרופ' אלכס סימון17/03/2010המשיכי באותו מינון בו הרית. אין צורך בשינוי תרופות. מעקב לפי הוראות הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי אסטרופם??? למה נאמר להפסיק?
עידית17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
פרופ' אלכס סימון17/03/2010רמת אסטראדיול בדם כה גבוה שהתוספת של כדורים דרך הפה זניחה ומיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)