המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    אני
    17/03/2010

אני לאחר 4 הזרעות שנכשלו (בשל בעיית זרע), 2 מהן עם הורמונים, מטופלת אצל רופא פרטי, כעת ממליץ הרופא לעבור ל IVF.
    שאלותיי:
    1. את ההפריות ארצה לבצע דרך הקופה (מבחינה כלכלית לא יכולה להרשות לעצמי טיפולים פרטיים), האם הרופא בקופה ייתן לי לגשת ישירות להפריה - הבנתי שצריך לפחות 3 הזרעות עם הורמונים לפני הפריה?
    2. לבעלי בעית זרע - OTA- האם מומלץ לבצע שיטה של מיקרומניפולציה? או שמתחילים קודם בהפריה רגילה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול

פרופ' אלכס סימון
    17/03/2010

1. על פי חומרת הבעיה בזרע לעיתים ניתן לקצר את הטיפולים בהזרעות ולעבור להפריה. אם הזרע בהזרקה היה באיכות סבירה, לעיתים הקופה תדרוש השלמת הטיפול בהזרעות לפני ההפריה
    2. טיפול בהפריה ניתן לבצע בכל בית חולים ללא רפואה פרטית. כמובן בהתחייבות מהקופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' סימון, ו...

אני
    18/03/2010

מה לגבי שאלתי השניה?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ICSI

פרופ' אלכס סימון
    18/03/2010

ההחלטה בידי הרופא על פי איכות הזרע. יש דרגות שונות של OTA ולפי החומרה מחליטים. הנטיה שלי בדרך כלל יותר לכוון מיקרו -ICSI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו