זאת שוב אני, נלחצתי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זאת שוב אני, נלחצתי...
    נלחצתי
    21/03/2010

שלום,
    זאת שוב אני נעניתי חלקית על השאלה. לא הבנתי האם בטא שיותר מהכפיל את עצמו יכול להיות סימן לא טוב?ואם כן מה???היה לי 100 וכעבור יומיים 300.במרפאה אמרו שזה טוב אבל אצלכם קראתי שזה יכול להיות סימן לא טוב.ביום חמישי בדיקת דופק. מדובר בהריון מהפריה חוץ גופית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זאת שוב אני, נלחצתי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללחוצה

פרופ' מרתה דירנפלד
    21/03/2010

לא לדאוג
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללחוצה

ר.
    21/03/2010

גם הבטא שלי השלישה את עצמה אחרי יומיים מהבטא הראשונה וגם אני קראתי פה ש"לרוב" זה תקין ונלחצתי ושאלתי את הרופא שלי אם זה בסדר שזה השליש את עצמו והוא אמר שכן אבל אני עדיין לחוצה ורק בעוד שבועיים וחצי יש לי בדיקת דופק (נדחה בגלל החג), אשמח אם תעדכני אותי מה הרופא שלך יגיד לך כשתגיעי לבדיק הדופק לגבי משמעות השילוש של הבטא וכמובן שאשמח לשמוע שיש דופק והכל תקין.
    מחזיקה לך אצבעות, ב ה צ ל ח ה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו