כאבים בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בתחילת הריון
    נעמה
    21/03/2010

1.3 שאיבה 4.3 החזרת 3 עוברים טריים
    16.3 אסטרדיול- 5908, פרוגסטרון - גדול מ-127, בטא - 508
    18.3 אסטרדיול - 6891, פרוגסטרון - גדול מ-127,בטא - 1540
    זהו טיפול שלישי והריון שני, הריון קודם היה בטיפול הראשון מהחזרת המוקפאים שלא נצפה קוטב עוברי בשבוע 7 ועברתי גרידה כי לא היתה הפלה.
    אם אני מחשבת נכון, אני בשבוע 6 + 4 (משמאל לימין) כלומר מחר בשבוע 5. הבנתי שזה כנראה הריון תאומים. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום ועד יום הבטא הראשונה לקחתי גם אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום והרופא אמר לי להפסיק לקחת.
    יש לי מידי פעם תחושות עמומות לעומק של מחזור ומידי פעם דקירות קטנות בבטן התחתונה.
    הבוקר החלו לי דקירות במקום קבוע בצד ימין של הבטן לכיוון המותניים ובשעה האחרונה זה עבר לאיזור המפשעה גם כן בצד ימין וזה כבר כאב ממושך, לא דקירות מידי פעם.
    ממה זה יכול להיות? האם זה טבעי בשלב זה של ההריון? הרופא אמר לי לבוא רק בעוד שבועיים וחצי לUS ראשון לראות דופק ואני לחוצה.... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון קטן

נעמה
    21/03/2010

הכאבים הממושכים הם בצד ימין מתחת לבטן התחתונה כלומר בקו הכיפול מעל קו המפשעה הימינית אבל לא במפשעה עצמה. מעין דקירה קבועה מציקה אך נסבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות נורמאליות לטיפולי הפריה

פרופ' אלכס סימון
    21/03/2010

כל זמן שההריון מתקדם - אין משמעות לתחושות אלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה טבעי בהריון מIVF?

נעמה
    22/03/2010

את השאיבה עברתי לפני 3 שבועות והכאבים מהשחלות המוגדלות חלפו כבר באותו שבוע של השאיבה ואני מניחה שהשחלות כבר התכווצו לגודלן הטבעי, לא?!
    אז מדוע יש כאבים בשחלות בשלב זה?
    האם לעשות US במוקד של קופ"ח לוודא שהשקים בתוך הרחם ולא חס וחלילה מחוצה לו?
    כי בדיקת הדופק נקבעה לי בגלל החג לעוד שבועיים וחצי שאהיה בשבוע 3 + 7.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצעי על קול

פרופ' אלכס סימון
    22/03/2010

א. לראות מיקום שקיות
    2. לראות גודל שחלות. היות וההריון עשוי לגרות את השחלות לגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה (מקווה...)

נעמה
    22/03/2010

תודה על התשובות.
    נכון להיום הכאב באיזור שחלה בצד ימין עבר לגמרי אחרי שאתמול היה ממושך לאורך כמעט כל היום. ובצדד שמאל רק בבוקר היה לי קצת דקירות שעברו אז האם זה סימן טוב וניתן לחכות לUS בעוד שבועיים וחצי? או שיתכן עדיין חס וחלילה הריון מחוץ לרחם גם הכאב עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נוהג לבצע על קול אחת לשבוע

פרופ' אלכס סימון
    22/03/2010

עד לאיתור ההריון ואחרי כן דופק
    אולם את יככולה להית רגועה אם הכל עבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו