מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להמתין או לעלות כיתה?דנה21/03/2010
שלום רב,
בת 27 בעלת שחלות פוליציסטיות. לאחר שני מחזורים של איקקלומין. מחזור ראשון של איקקלומין- לא היו זקיקים. אני אמורה לקחת פרוברה ולעבור לגונל F.
מכיוון שבשנה האחרונה יש לי מחזורים של חודשיים בממוצע (58-73 יום) קיוויתי "לתפוס" ביוץ טבעי אחרון לפני שאני עוברת לזריקות.
אלו בדיקות ההורמונים מהיום, יום 45 למחזור שבתחילתו נילקח איקקלומין שלא הביא זקיקים עד כה:
ESTRADIOL (E-2) 377 pmol/L
PROGESTERONE 1.8 nmol/L
למיטב הבנתי התוצאות מצביעות שעדיין לא היה ביוץ
האם אני צודקת? האם בהכרח יתקיים ביוץ טבעי?
האם זה אומר שכדאי להמתין לביוץ טבעי לפני הפרוברה?
כמה זמן כדאי להמתין לפני שאתחיל לקחת את הפרוברה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא היה ביוץ
פרופ' אלכס סימון21/03/2010קחי פרוברה ובהמשך טיפול בגונאל. פשוט חבל על הזמן להמתין לביוץ אחת לודשיים ואולי אף יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מורן22/03/2010פרופסור סימון תודה על תשובתך.
אני ממתינה מספר ימים עם הפרוברה מכיוון שאני חוששת שהווסת יגיע בימי החג בהם לא ניתן לעשות אולטרסאונד ובדיקת דם לפני תחילת הזריקות.
במידה ואחליט ללכת פעם אחרונה למעקב זקיקים לפני הפרוברה, כדאי לבצע גם בדיקת הורמונים?
האם הפרוגסטרון והאסטדיול נשארים סטטים במקרה והביוץ לא קרוב, או שכל עליה הכי קטנה מעידה על התקרבות הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאזל הביוץ
פרופ' אלכס סימון22/03/2010לקראת ביוץ האסטראדיול עולה ועולה ועולה. הפרוגסטרון נשאר נמוך. הזקיק הולך וגודל וגודל. אחרי הביוץ האסטראדיול יורד והפרוגסטרון עולה.
הנה את רופאת פוריות על רגל אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם ואולטרסאונד בפסח
מאיה22/03/2010במרכז בריאות האישה עושים אולטרסאונד ובדיקת דם (עם תשובה באותו היום) לנשים בטיפולי פוריות כל יום מלבד ביום החג עצמו. ביררתי כי אני צריכה לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד בערב החג והאחות ענתה לי שזה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)