הסבר על ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הסבר על ביוץ
    לי
    21/03/2010

רקע : לפני שנתיים חוץ רחמי שנפל טיבעית לפני שנה ותשעה לידה בניתוח קיסרי עקב צניחת חבל הטבור בשבוע 29 .
    שנה ו4 חודשים לקחתי גלולות .
    מזה כחמישה חודשים ללא גלולות . בחודש הראשון פיספסנו ביוץ עקב טיפול באגיסטן בעקבות קנדידה , קיבלתי תוך 30 יום .
    חודש אחר כך קיבלתי תוך 25 יום משערת שפיספסנו ביוץ כי אני שומרת טהרה ולקח לנו 15 יום עד שטבלתי . בדרך כלל זה לוקח בין 14 ל15 יום
    חודש אחר כך 27 ואז 25 ואז 27 .
    החודש קניתי ערכת ביוץ התחלתי לבדוק מהיום ה10 וזה יצא שלילי . ביום ה11 לא בדקתי ביום ה12 13 14 ו15 בדקתי וזה חיובי.
    אציין שחודש שעבר כשבדקתי ( ( לראשונה בחיי ) ביום ה15 וה16 זה היה חיובי , וטבלתי ביום ה15 ולכן לפני זה לא בדקתי כדי לא להתאכזב, אבל החודש כשבדקתי את העניין מהיום ה10 לא מובן לי איך יכול להיות שכל כך הרבה ימים התוצאה חיובית ? מתי אני אמורה לבייץ אולי כבר בייצתי ? ואלי חודש שעבר פיספסתי את הביוץ כי ההרומון נשאר אצלי הרבה זמן בדם ? ( אני חשבתי שההורמון עולה ותוך מקסימום 36 שעות מבייצים וברגע שיש ביוץ הוא יורד ונעלם )
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר על ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעיתים הערכה רק מבלבלת

פרופ' אלכס סימון
    21/03/2010

מציע לזנוח את הערכה ולבצע מעקב עם על קול באמצעות רופא פוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו