לד"ר ישי היקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר
    לימונית
    21/03/2010

ד"ר ישי שלום,

במהלך הימים האחרונים ראיתי שפרופ' סימון ענה למישהי שמינון של קלקסאן נעשה לפי משקל. מכיוון שאני בעלת BMI גבוה למדיי, אני מבינה שהמינוןן שהומלץ לי בזמנו על ידי רופאת הקרישה וחשבת שהוא גבוה מדיי, היה לפי המשקל.
    כעת, לאחר שתי הפלות, האם אין מקום לנסות מינון גבוה יותר של קלקסאן, בהתאם למשקלי, ולראות אם לא נותן תוצאות טובות יותר?
    אציין שהפעם גם התחלתי את הקלקסאן לילה לפני השאיבה, בניגוד לפעמים קודמות בהן התחלתי את הקלקסאן בשעות הלילה של יום השאיבה, כלומר לאחרי השאיבה (מהנוחיות לקחת זריקה זאת בלילה), והעובדה היא שנקלט היריון. לכן, יש לי הרגשה מסוימת שהעלאת המינון יכולה לתרום גם היא במשהו. האם יש מקום לייעוץ חוזר במרפאת הקרישה?

אודה לתשובתך,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי היקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ...

לימונית
    21/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    21/03/2010

יש מקום להתיעצות חוזרת. מבחינת התחלת הטיפול. אין ממש הבדל. קחי בחשבון שנשים שמצליחות להרות באופן טבעי , מתחילות את הקלקסאן רק כשהן מקבלות אישור שהן בהריון - שלב הרבה יותר מאוחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו