הפסקת טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול
    שני
    22/03/2010

בת 33, נשאית BRCA 1+2. לפני 5 ימים התחלתי טיפול לקראת IVF+PGD , שכולל זריקת דקהפפטיל 0.1 בכל יום וכן כדור דוקסילין פעמיים ביום לי ולבעלי וגלולת הרמונט.
    לחרדתי, הייתי היום בבדיקת ביקורת שגרתית אצל כירורג השד שלי, אצלו עברתי ניתוח כריתת שד מניעתית לפני שנתיים וחצי, ואשר הביע דאגה אמיתית מהרעיון של לקיחת הורמונים עקב הנשאות הגנטית שלי, ואשר הביא אותי ואת בעלי לחשוב על נטישת הטיפול בשלב זה.
    לשאלותיי- כיצד מפסיקים את הטיפול? באופן מיידי למרות שכבר התחלתי בזריקות הדקהפפטיל? איך הפסקת הטיפול תשפיע על הגוף שלי? והאם עשיתי נזק לעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן להפסיק בבת אחת

פרופ' אלכס סימון
    22/03/2010

אם היתה כריתה מניעתית כדאי שתתיעצי לגבי טיפול להפריה חוץ גופית עם אנקולוג העוסק בסרטן שד. אם יש לך ילדים אני מבין את אי הרצון לקחת סיכון. אולם אם אין לך ילדים מציע להתיעץ. האם בכלל יש סיכון במקרה נשאות ולאחר כריתה מניעתית?
    בוצע בעבר בארץ ומחקר אחר קובע - אין סכנה בטיפול הורמונאלי לגרימת ביוץ
    לכן יעוץ נוסף כדאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - הפסקת טיפול

שני
    22/03/2010

תודה לך פרופ' סימון על התשובה המהירה וברשותך - עוד מס' שאלות:
    האם הפסקת הטיפול תגרום לתופעות לוואי כלשהן? מתי צריך לצפות לקבל מחזור? האם צפויים להיות שיבושים כלשהם במחזורים העתידיים עקב תחילת והפסקת טיפול באמצע?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום תופעת לואי

פרופ' אלכס סימון
    22/03/2010

אם התחלת ביום 21 למחזור והוסת סדירה, אז הוסת יגיע בזמן הרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו