מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שק הריוןנעמה24/03/2010
אני בשבוע 5 ויומיים מIVF, בטא ביום ה-12 מהחזרה 508 ויומיים לאחר מכן 1540 כך שישנה אפשרות לתאומים.
נקבע US לדופק לשבוע 7 ושלושה ימים (נדחה בגלל החג).
יש לי עוד שבועיים ויום עד אז ואני כמובן לחוצה כי ההריון הקודם והראשון הסתיים כי ב-US לא נצפה קוטב עוברי ועברתי גרידה ולכן חשבתי ללכת לעשות US במוקד של קופת החולים לראות שק הריון בתוך הרחם וחצי להרגע כי מלפני 3 ימים יש לי כאבים באיזור השחלות מעין דקירות, בצד אחד היה כאב ממושך כל היום ומאותו ערב ועד היום מידי פעם מרגישה כאב עמוםומעט דקירות חלשות בשתי השחלות.
1. האם בשבוע זה כבר בטוח ניתן לראות שק הריון ברחם? אני לא רוצה ללכת ושיצא מצב שאין אבל בגלל שזה מוקדם ואז אהיה בלחץ גדול יותר.
2. האם זה שמדובר ביותר מעובר אחד כנראה המועד שניתן לראות שק ברחם שונה?
3. האם יתכן מצב שבו רואים שק הריון בתוך הרחם אבל יש גם מחוצה לו? כלומר האם יתכן מצב שבו עובר אחד משתרש ברחם ואחד מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון
פרופ' שחר קול24/03/20101. רוב הסיכויים שכן.
2. לא
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
נעמה24/03/2010אם הכאבים חלפו ורק מידי פעם יש דקירה קטנה זה אומר שאני יכולה להיות רגועה או שהריון מחוץ לרחם יכול להתפתח ללא כל כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה והאם בשלב זה אם חס וחלילה
נעמה24/03/2010יש הריון מחוץ לרחם ניתן כבר לראות אותו ולהבדיל בין הריון לצ'יסטה כי אמרו לי שכאבים בשחלות יכולות לנבוע גם מצ'יסטה שהתפתחה מאוחר יותר כלומר אחרי השאיבה ושהשחלות כביכול התכווצו. חשוב לציין שהכאבים שהיו מהשחלות המוגדלות שלא היו גדולים וחלפו כבר בשבוע של השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/03/2010הריון מחוץ לרחם יכול להתפתח ללא כאבים.
עם זאת - מדובר בארוע לא שכיח, בעיקר אם בא.ס. רואים הריון תוך רחמי תקין, ללא סטיות מהתקין באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות אחרונות...
נעמה24/03/20101. סליחה על הבורות אבל מה הכוונה ללא סטיות מהתקין באגן?
2. האם כאבים בשחלות בשלב זה באמת יכולים להיות מצ'יסטה שפתאום התפתחה לה עכשיו והאם זה מסוכן?
3. הבנתי שכאבי מחזור הם מהמתחות של הרחם האם יכול להיות שגם הכאבים האלו קשורים להמתחות של הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)