מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זירוז ווסת- בהולרווית25/03/2010
שלום ד"ר
עברתי IVF ראשון שנכשל(בדיקת דם שלילית) לאחר כשבועיים החלו להופיע הפרשות מוזרות וחומות שנמשכו כשבועיים עם כאבים ונמסר לי לאחר בדיקת אולטרסאונד כי אולי זו ציסטה, שבוע לאחר מכן עברתי בדיקת דם לצרכי מעקב כיוון שההפרשות לא פסקו והרופא המטפל מסר לי שאני בהריון(בטא 161) אלא שכנראה ההריון לא תקין, עברתי שוב בדיקת דם הבטא בירידה ויום ראשון יש לי עוד אחת.
היום היה נראה לי שקיבלתי מחזור והתקשרתי ליחידת IVF שם נמסר לי שצריך לחכות עד לירידת הבטא מתחת ל-3.
חיכיתי כבר חודש וחצי ועכשיו נמסר לי שרק לאחר שהבטא תרד מתחת ל- 3 צריך לחכות לווסת הבאה כי מה שיש לי עכשיו זה לא ווסת... (על אף שחשבתי כן).
שאלתי: האם לאחר שהבטא תרד מתחת ל- 3 ניתן לפנות לרופא המטפל על מנת לקבל תרופה לזירוז המחזור הבא? אין לי כוחות נפשיים להמתין בסבלנות עוד חודש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי משהו זהה
דנית25/03/2010רוית שלום,
מאוד עזר לי לשמוע מה שכתבת כי אני עוברת משהו זהה לחלוטין.
עברתי IVF ראשון שנכשל וטרם קיבלתי מחזור (ב. דם שלילית) ואין סימנים לכך שמגיע...
האם לקחת משהו לתמיכה (קרינון?), מתי עשית את הבדיקת הריון הראשונה שלך שהראתה על הריון?
אני אשמח לקבל תשובות כיוון שגם אני חשה בלי סבלנות להמתין עד שתגיע ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנית
רווית25/03/2010היי דנית
אז ככה, עברתי השתלה של עובר אחד, ביום ה-10 לאחר ההשתלה החל לי דימום שנמשך 3 ימים ונראה כמו מחזור(שהקדים ב- 5 ימים מהמחזור הסדיר). ביום ה- 12 הלכתי לבדיקת דם ברמב"ם ונמסר לי כי הבדיקה שלילית ושעליי לעזוב את התמיכה(כדורקי אוטרוגסטן דרך הפה כיוון שאני סובלת מווגיניסמוס- זו הסיבה שפניתי לIVF).
9 ימים לאחר המחזור החלו ההפרשות ונמשכו מעל לשבועיים.
אתמול, היום ה- 31 מהמחזור הקודם, קיבלתי שוב וזה נראה כמו מחזור.. אבל לאחר שמסרו לי במרפאה כי זה לא מחזור ויש להמתין לחודש הבא חשכו עיניי.. אני חושבת שאפנה לרופא המטפל שלי שהוא גם אחד הרופאים ביחידה המטפלת אולי אפשר לזרז את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזירוז וסת
פרופ' אלכס סימון25/03/2010כדאי לפגוש ברופא המטפל על מנת שיתכנן את הטיפול הבא שלך. ממלא חג הפסח קרב ובדרך כלל אין מטפלים בימי החג. עדיף להמתין אחרי הריון לא קין לוסת אחת תקינה לפני טיפול חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)