מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית ואסטרופםמעיין25/03/2010
שלום ד"ר,
אני נמצאת בסבב מוקפאים, התחלתי אסטרופם 2 מ"ג ביום השני למחזור 4 כדורים ליום.
אחרי 16 יום הרירית הגיעה רק ל 5.8, הוסיפו לי עוד אסטרופם, סה"כ 5 אסטרופם ליום (3 דרך הפה ן-2 וגינלי) היום אחרי 4 ימים של 5 אסטרופם ביום הרירית לא זזה ונותרה 5.8.
קיבלתי הנחייה להגיע שוב למעקב ביום ראשון.
הרירית שלי תמיד לא מזהירה, בסבבי IVF רגילים היא מגיעה בקושי ל-7, במוקפאים היא מגיעה בקושי ל-6, ובסבב המוקפאים הקודם כשהגיעה ל- 5.8 כבר החזירו.
אמרתי שאני מתעקשת שיחזירו לי נאמר לי מהמחלקה (מטופלת בציבורי) כי הם לא מאשרים להחזיר עם רירית כזאת.
האם אין לי שום זכויות לדרוש החזרה?? הרי אלו העוברים שלי ובהחלט יש הריונות גם עם רירית כאלו.
הרי זו הרירית שלי תמיד בסבבי מוקפאים אז מה ההגיון למשוך אותי עוד ועוד כשאין סיכוי שהרירית תתעבה? היום אני כבר 20 יום נוטלת אסטרופם והרירית לא מתעבה יותר אז מה ההגיון בלהמתין עוד 4 ימים? (מה עוד שאני עם אנדומטריוזיס וכמויות האסטרוגן שאני לוקחת רק מחמירות את האנדומטריוזיס)
יש בכלל סיכוי שהיא תתעבה עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול25/03/2010סיכוי קטן לעבוי נוסף של הרירית.
יש לוודא מרקם תקין של הרירית, בנוסף לעוביה.
אם המרקם תקין, יש סיכוי להריון גם ברירית של 6 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
מעיין25/03/2010הרירית תמיד תלת שיכבתית.
נשלחתי לפני כ3 חודשים להיסטרוסקופיה לנסות ולראות אם יש סיבה לעובי הדק של הרירית.
נמצאו הידבקויות ברחם ועברתי היסטרו' ניתוחית.
השאלה החשובה שלי היא האם אני רשאית להתעקש על החזרת העוברים?
האם בי"ח ציבורי צריך להסכים לדרשתי להחזרת העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מעיין25/03/2010חשוב לי לדעת אם יש לי זכות להתעקש על החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
מעיין26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכותך המלאה
פרופ' אלכס סימון26/03/2010לפחות זו דעתי. אם הרופא הסביר לך את סיכויי ההריון ואין בידו שיטת טיפול אחרת שאת מסכימה לה כדי לנסות להשיג רירית עבה יותר, הרי את יכולה לבקש כי רצונך להחזיר את העוברים גם ברירית בעובי זה ובתנאי שאת יודעת כי היא נופלת בתחום בו שיעורי ההריונות נמוך מהממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)