מתי נכון "לעלות כיתה"???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי נכון "לעלות כיתה"???
    גל
    27/03/2010

היי,
    אני בת 27 לאחר 2 ניתוחים לכריתת המעי הגס בשל דיבירטיקוליטיס כרוני. הופנתי לטיפולי פוריות.
    וסת כל 43 יום ביוץ ביום ה-29. הזרע של בעלי מצויין גם הפרופיל ההורמונלי שלי. ביצעתי 4 הזרעות סביב ביוץ טבעי , בהזרעה השלישית נקלטתי אך ההיריון נפל מוקדם. כרגע אנחנו לפני הזרעה חמישית נטלתי איקוקלומין ואני ממתינה לביוץ.
    טרם ביצעתי צילום רחם-אני מפחדת אחרי כל הניתוחים והאישפוזים לעשות את זה הכירורגים שניתחו אותי טענו שיש קצת הידבקויות סביב האגן.
    מתי לדעתכם הזמן הנכון לוותר על הזרעות ולעבור להפריה?, הבנתי שאם עולים כיתה לא ניתן לחזור להזרעות.
    אני חוששת מהפריה כי אני מפחדת מההתערבות שעושים בחלל הבטן.
    הרופא שמטפל בי הוא מקסים...ואני סומכת עליו מאוד.
    האם החששות שלי מפני הפריה/ שאיבה הן נכונות לאור הרקע שלי?
    תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי נכון "לעלות כיתה"???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לכולם יש

פרופ' אלכס סימון
    27/03/2010

השאלה האם הוא מוצדק. לבצע הפריה רק שאומנם צריך. הרי הרית בהזרעה כך שסבלנות מצדיקה את עצמה. אולי כדאי לעבור לזריקות והזרקת זרע כי לזה יש תוצאות טובות יותר מאשר איקקלומין. לפני מעבר לזריקות כדאי בכל זאת לבצע צילום רחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו