מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריון יומיים לאחר הביוץ..הילי27/03/2010
היי,
אני שנה אחרי לידה (תינוק בן כמעט שנה :-)
ולאחר ההריון התחלתי להרגיש את הביוץ- לפני זה לא הרגשתי כלום.
הייתי אצל רופא נשים בדיוק שבועיים לאחר קבלת המחזור ואכן הוא אמר לי שאני בתהליך הביוץ.
שאלתי- הייתי אצלו אחהצ" ויומיים וחצי לאחר מכן קיימתי יחסים לא בטוחים..
אנחנו כרגע לא רוצים להיכנס להריון.. האם יומיים וחצי לאחר שהרופא קבע שאני בתהליך ביוץ, הסיכוי גדול להיכנס להריון ? ובכלל ליידע כללי- מתי הסיכוי הכי טוב להיכנס להריון- ביום הביוץ עצמו ?
שקלתי לקחת את הגלולה של היום שאחרי.. אבל אני יודעת שזה עושה קצת בלגנים ומאחר ואני לא נוטלת גלולות ומטופלת באלטרוקסין עקב תת פעילות של בלוטת התריס (לא יודעת עם קשור אבל בכל מקרה..) לא רוצה לשבש את המחזור שהוא סדיר עכשיו.
סדיר כבר חודשיים- הוא חזר לי רק לפני חודשיים מאחר והנקתי 10 חודשים.
עוד שאלה- אנחנו לא משתמשים באמצעי מניעה והכניסה להריון שלי היתה לאחר מחזור מאוד קשה- כלומר היו כאבי תופת והגעתי לבי"ח עקב כך, שבועיים לאחר מכן נכנסתי להריון- לפני כן לא נכנסתי.. האם יש קשר לכך שהמחזור היה יותר קשה- אולי הביוץ היה יותר חזק אח"כ ? והאם זה אומר שבדרך כלל יותר קשה לי להיכנס להריון אם לפני זה לא נכנסתי ?
מתנצלת על אורך השאלה..אשמח לשמוע חוות דעת וייעוץ..
תודה,
הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנצלות מתקבלת אבל זה באמת ארוך
פרופ' אלכס סימון27/03/20101. הסיכוי להרות גם ביום הביוץ הור רק 20%. יומיים וחצי אחרי כן בוודאי יותר נמוך אך לא אפס
2. למה לסבול? למה להיות מוטרדים כל הזמן, כן הריון לא הריון, כאבים בווסת .... פני לרופא שיתאים לך גלולה למניעת הריון כל זמן שאינך רוצה להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)