שאלה אולי מוזרה קצת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה אולי מוזרה קצת
    בתאל
    28/03/2010

אני כשלושה חודשים בהפסקה מהטיפולים ,ב5/2 מחזור , היה ביוץ מוקדם כ10 ימים לאחר הביוץ היו לי במשך שלושה ימים הפרשות חומות (הייתי בטוחה שזה בואו של המחזור אך זה פסק, תופעה מוזרה שמעולם מעולם לא הייתה לי), מחזור שלי סדיר כל 28 יום, עברתי בדיקת הריון ביתית שהראתה פס שהתחיל ופסק באמצע מעיין חצי פס, החלטתי ששלילי א.ס. לא הראה דבר, ב11/3 הופיע מחזור רגיל .
    הבעייה שבשבוע האחרון יש לי דקירות בחזה וכאבים , ובחילות וחולשה, ולכן מנקרת בי התחושה לעבור בדיקת דם להריון , אך מצד שני זה ניראה לי לא הגיוני לאור כך שקיבלתי מחזור והחודש טרם קיימתי יחסים. נא אימרו לי מבחינה רפואית לאור הנתונים האם זה הגיוני לחשוד בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אולי מוזרה קצת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לשאלה שאינה מוזרה

פרופ' אלכס סימון
    28/03/2010

הרופאים נוהגים להמליץ על בדיקה להריון בכל מצב בו יש דימום לא בזמן או לא תקין. לכן בצעי בדיקת אסטראדיול, פרוגסטרון ובטא. לפני בדיקות אלו תדעי מה מצבך מבלי לנחש מה יכול להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור סימון היקר חג שמח ושאלה

בתאל
    29/03/2010

קיבלתי הפניה לבדיקת דם שאני מניחה שרק בחוהמ אוכל לעשות, כמו כן עשיתי בדיקה ביתית אתמול בצהרים שיצא קו מאוד חלש, זה ניראה לי קצת הזוי ולכן תשובתך ההגיונית כרופא תעשה לי קצת סדר בבלגן:
    א.אם אכן זה הריון הרי שמדובר רק מקליטה מחודש שעבר שהרי כפי שציינתי לא קויימו יחסים החודש לאחר המחזור אם כך למרות שביצעתי בצהרים הקו היה אמור להיות חזק יותר?!
    ב.היה מחזור שהתחיל ב11/3 שאומנם הגיע באיחור של שבוע וקצת איך ניתן להסבירו?!
    אודה מאוד לתשובתך ושוב חג שמח ונפלא לך ולכל צוות הרופאים הנהדר כאן !!!אני במקביל אעשה בדיקה נוספת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופ' אלכס סימון
    29/03/2010

אומנם אם יש הריון הוא מחודש קודם. משמע הדימום ב 11/3 אינו ממש מחזור. מדובר בדימום או הפרשות דמיות בהריון. מעקב ביטא ילמד לאיזה כוון נוטה ההריון. להיות תקין או חס וחלילה הפלה / הריון כימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקדמה לשאלת המוזר מוזר שלי

בתאל
    02/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו