בטא גבוה מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא גבוה מאוד
    לילך
    28/03/2010

היי
    עברתי הפריה חוץ גופית ,ההחזרה היתה ב 12 למרץ ,8 תאים ולאחר שבועיים ויומיים הבטא שלי הוא 3175 זה נראה לי קצת גבוהה,נאמר לי שרק לאחר אולטרטאסאונד ידעו מה זה אומר, מה הדיאגנוזה? אני טיפלה בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא גבוה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה כמו הריון מרובה עוברים...

לימור
    28/03/2010

כמה החזירו לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

נטע
    28/03/2010

לי אחרי 1 יום מההחזרה היתה בטא 508 ויומיים אחרי (כלומר שבועיים מההחזרה) 1541, מה שאומר שהבטא אחרי עוד יומיים שזה בעצם הזמן שאת עשית בטא (שבועיים ויומיים מההחזרה היה גם בטח מעל 3000 אבל לא עשיתי עוד בטא.
    לי הוחזרו 3 עוברים והרופא שלי אמר ש-2 בטוח נקלטו אז אני מניחה שגם אצלך, איזה לחץ.... אני מחכה כבר לבדיקת דופק שנדחת לי לשבוע 7 ושלושה ימים בגלל החג ואני בלחחחחחץ.
    מבינה אותך כל כך... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

נטע
    28/03/2010

לי אחרי 12 יום מההחזרה היתה בטא 508 ויומיים אחרי (כלומר שבועיים מההחזרה) 1541, מה שאומר שהבטא אחרי עוד יומיים שזה בעצם הזמן שאת עשית בטא (שבועיים ויומיים מההחזרה היה גם בטח מעל 3000 אבל לא עשיתי עוד בטא.
    לי הוחזרו 3 עוברים והרופא שלי אמר ש-2 בטוח נקלטו אז אני מניחה שגם אצלך, איזה לחץ.... אני מחכה כבר לבדיקת דופק שנדחת לי לשבוע 7 ושלושה ימים בגלל החג ואני בלחחחחחץ.
    מבינה אותך כל כך... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים

לילך
    28/03/2010

החזירו לי 2 עוברים,הריון קודם היה לי אותו הדבר אבל אחד הצליח להגיע לשחלה,והשני נשאר בעובר,לאחר כאבים איומים של שבוע ואישפוז ,עשו לי לפרוסקופיה והוציאו לי את השחלות,והעובר שרד ברוך השם....אז הבטא היה גם אז גבוהה שהעיד על תאומים ,רק עכשיו אין להם לאן ללכת טוב נקווה רק לטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון רק על קול יתן מענה

פרופ' אלכס סימון
    28/03/2010

הרמה אומנם גבוה ויכולה להעיד על הריון מרובה עוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו