ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    קרן
    18/10/2007

שלום רב,
    אאני רוצה לשאול שאלה לקחתי פרוברה והיום הגיע לי המחזור בכדי להגדיל את הסיכויים שלי לדעת מתי מועדו של הביוץ שמעתי שאפשר למדוד חום ולדעת.
    השאלה שלי איך עושים את זה ? מתי מודדים את החום ? יש מצב שגם במחזור יכול להיות לי חום? מה בד"כ מעלות החום של הביוץ? וגם ביום השלישי אני מתחילה לקחת איקקלומין יש סיכוי שזה ישפיע על החום?
    תודה מראש
    אשמח לקבל תשובה מהירה על מנת להתחיל את התהליך
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ חם

פרופ' שחר קול
    18/10/2007

מציע מעקב מסודר ע"י רופא נשים, במסגרת מחזור גירוי שחלות עם איקקלומין.
    לא ממליץ למדוד חום (אלא אם חולים בשפעת...).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול

קרן
    18/10/2007

היום קיבלתי מחזור אחרי חצי שנה שלא קיבלתי (בעזרת פרוברה) הייתי בטוחה שיהיה לי דימום חזק מאוד אחרי הרבה זמן אבל הדימום הוא ממש חלש (אבל הכאבי בטן חזקים) זה דבר תקין ?
    אם היום קיבלתי מחזור ואני אמורה לקחת את האיקקלומין אחרי 3 ימים זה אומר ביום השלישי זה יום שבת נכון?
    דרך אגב אני אמורה להיות אצליך ביום ה11 אחרי המחזור לא יכול להיות שהביוץ למשל יהיה לפני נגיד ביום השמיני או התשיעי?
    איך אני אדע מתי הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ' שחר קול
    19/10/2007

בטיפול עם איקקלומין התגובה השחלתית מופיעה לרוב מאוחר יחסית, לכן המעקב מתחיל סביב יום 11 למחזור.
    איקקלומין יש לקחת במשך 5 ימים החל ביום השלישי למחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה היעיל והמהיר

קרן
    19/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו