מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בהמשך לתשובה-ד"ר ישי/הריון?שלומית31/03/2010
ד"ר ישי שלום,
בהמשך לתשובתך, בטיפול הקודם עשיתי בדיקת הריון שהראתה תוצאה שלילית.
התחלתי עם מונוגון ב-6/3 אך ב-12/3 הרופא החליט להפסיק את הטיפול כי ראה בא"ס וגינלי שתי ציסטות גדולות ולכן ביקש שאמתין שבועיים ואז לחזור לביקורת לראות שהציסטה נעלמה.
מה שכלל לא מובן לי, האם בעצם הציסטה הזאת היתה זקיק שהכיל ביצית? איך זה יכול לקרות?
יש ביוץ עם ציסטות כאלו?
תודה
תשובתך:
מעניין. האם עשית בדיקת הריון , בטיפול הקודם , כאשר היה דימום והנחת שאת לא הריון ? האם עשית עכשיו בדיקת הריון ?
כמובן שלא ניתן להגיד האם ההריון יהיה תקין או לא . למרות הזריקות שקבלת הדבר בהחלט אפשרי. העובדה שאין לך תחושות של הריון , אינה שוללת שאת בהריון תקין. אני מניח שהרופא רוצה לחכות זמן מספיק , שיאפשר לקבוע בודאות האם מדובר בהריון תקין לשלב הזה או לא
ד''ר דוד ישי
רופא בכיר ביחידת IVF של בי"ח כרמל, מנהל בנק הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת שוב את שאלתי-בהמשך לתשובתך
שלומית31/03/2010שלום וחג שמח,
אני כ"כ מבולבלת שאשמח לקבל את חוות דעתכם:
טיפול ראשון עם זריקות מנוגון ואוביטרל- נכשל וקיבלתי מחזור ב-3/3
התחלת טיפול שני:
מחזור אחרון ב-3/3
תחילת טיפול עם מנוגון ב- 6/3
החלטה על הפסקת הטיפול עם הזריקות מאחר ונראו באולטרסואנד שתי ציסטות גדולות ב-12/3
ניתנה לי הוראה להמתין שבועיים עד היעלמות הציסטה.
בדיקה וגינלית ב-29/3 נראה שק הריון ברחם עם חלמון. לא עובר ולא דופק. בדיקת שתן הראתה הריון.
הרופא אמר שכנראה שאחד מהציסטות היו עם ביצית? והיתה הפרייה?
לא מובן לי כיצד זה יכול לקרות? האם זה נורמלי? האם יתפתח הריון תקין? אני לא מרגישה כלל בהריון.
נקבע לי תור לעוד שבועיים. למה להמתין כ"כ הרבה זמן.
חבל שהרופא לא נותן לי אינפורמציה מלאה.
אני מאוד מבולבלת וחסרת סבלנות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומית
ד''ר דוד ישי31/03/2010האם יש עדות להריון הנוכחי גם בבדיקת דם להריון ?
בעיקרון יכול זקיק להיות גדול מהרגיל- ציסטי ולביץ באופן נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)