קרינון ועיכוב בביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון ועיכוב בביוץ
    מיטל
    01/04/2010

אני מקבלת מחזור סדיר כל 25 יום ועד עתה במעקבים שנערכו בעבר הביוץ התרחש בין יום 11 ל- 12 כשביום 11 קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל והזרעות בוצעו יומיים לאחר מכן. תמיד בי"מ 10 נצפה זקיק בגודל 18-19 ורירית 9-10 (סבבים טבעיים ללא הורמונים). לאחר הזרעה בחודש שעבר קיבלתי תמיכה של קרינון פעם ביום שהופסק לאחר בטא שלילית ומחזור הגיע יומיים לאחר מכן (למעשה יומיים לאחר התאריך בו הייתי אמורה לקבל מחזור אם לא הייתי מקבלת קרינון). בתקופה בה לקחתי קרינון היו לי דקירות בצדי הבטן, מעל המפשעות, ובאחד הלילות אף התעוררתי מספר פעמים מכאבים חזקים שעברו עד הבוקר. היום, י"מ 10 במעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 7 מ"מ ורירית 7.7, נמוך בהרבה ממה שאני רגילה ביום זה. בנוסף הרופא שביצע את ה US דיווח על "ממצא 12 ממ' היכול להתאים ל CL ישן". לטענת הרופא כנראה שלא התרחש ביוץ מכיוון שאין נוזל. האם יתכן כי הביוץ מתעכב בגלל קבלת הקרינון? מה יכול להיות ה"ממצא" הזה? יתכן כי מדובר בציסטה שיכולה להסביר גם את הכאבים שחוויתי?
    תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינון ועיכוב בביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצעי בדיקת דם

פרופ' אלכס סימון
    01/04/2010

אסראדיול ופרוגסטרון ותדעי אם היה ביוץ או עדיין לא.
    אם היה ביוץ, לעיתים זה מתרחש מוקדם או מאוחר ממה שרגילים ללא קשר לקרינון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מיטל
    01/04/2010

הבעיה היא שהרופא שלי לא יהיה עד אחרי החג ובשיחת טלפון עם האחות הוא רק אמר לה להגיד לי לבוא למעקב זקיקים נוסף ביום שלישי הבא. האם עוד יש סיכוי? ומה יכול להיות ה"ממצא" הזה שראה הרופא היום ב US? הוא אמר שזה יכול להיות הזקיק שבייץ בחודש שעבר, האם הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו