מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינון ועיכוב בביוץמיטל01/04/2010
אני מקבלת מחזור סדיר כל 25 יום ועד עתה במעקבים שנערכו בעבר הביוץ התרחש בין יום 11 ל- 12 כשביום 11 קיבלתי הוראה להזריק אוביטרל והזרעות בוצעו יומיים לאחר מכן. תמיד בי"מ 10 נצפה זקיק בגודל 18-19 ורירית 9-10 (סבבים טבעיים ללא הורמונים). לאחר הזרעה בחודש שעבר קיבלתי תמיכה של קרינון פעם ביום שהופסק לאחר בטא שלילית ומחזור הגיע יומיים לאחר מכן (למעשה יומיים לאחר התאריך בו הייתי אמורה לקבל מחזור אם לא הייתי מקבלת קרינון). בתקופה בה לקחתי קרינון היו לי דקירות בצדי הבטן, מעל המפשעות, ובאחד הלילות אף התעוררתי מספר פעמים מכאבים חזקים שעברו עד הבוקר. היום, י"מ 10 במעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 7 מ"מ ורירית 7.7, נמוך בהרבה ממה שאני רגילה ביום זה. בנוסף הרופא שביצע את ה US דיווח על "ממצא 12 ממ' היכול להתאים ל CL ישן". לטענת הרופא כנראה שלא התרחש ביוץ מכיוון שאין נוזל. האם יתכן כי הביוץ מתעכב בגלל קבלת הקרינון? מה יכול להיות ה"ממצא" הזה? יתכן כי מדובר בציסטה שיכולה להסביר גם את הכאבים שחוויתי?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי בדיקת דם
פרופ' אלכס סימון01/04/2010אסראדיול ופרוגסטרון ותדעי אם היה ביוץ או עדיין לא.
אם היה ביוץ, לעיתים זה מתרחש מוקדם או מאוחר ממה שרגילים ללא קשר לקרינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
מיטל01/04/2010הבעיה היא שהרופא שלי לא יהיה עד אחרי החג ובשיחת טלפון עם האחות הוא רק אמר לה להגיד לי לבוא למעקב זקיקים נוסף ביום שלישי הבא. האם עוד יש סיכוי? ומה יכול להיות ה"ממצא" הזה שראה הרופא היום ב US? הוא אמר שזה יכול להיות הזקיק שבייץ בחודש שעבר, האם הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)