רכישת GONAL

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רכישת GONAL
    חלי
    03/04/2010

שלום רב, האם אפשר לרכוש את הגונל או הפיוריגון ללא מרשם רופא? אני מעוניינת לשלוח לבת שלי את הזריקות - היא גרה בארגנטינה והטיפול שם עולה 20000 ש"ח - הון תועפות. אשמח לתשובה בהקדם. אני מבינה שהזריקות צריכות להשמר בתנאים מסויימים - אוכל לדאוג לכך .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת GONAL

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות

פרופ' אלכס סימון
    03/04/2010

גם בארץ התרופה מאוד יקרה. היא ניתנת במרשם רופא בלבד ועל הרופא להיות מורשה על ידי הקופה לתת את התרופה. היא כמובן ניתנת שמית למטופלת ולאחר פניה לקופת החולים לזכאותה לקבל את התרופה.
    יתכן ואת יכולה לרכוש את התרופה בבית מרקחת ללא סבסוד של קופת חולים. ממוצע עלות לטיפול בהנחה שביתך צעירה ותגיב לטיפול סטנדרטי היא כ- 3000 ש"ח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלי

בתאל
    04/04/2010

את גם יכולה לציין בפורומים לטיפולי פיריון שאת זקוקה לתרופות ,יש נשים שניקלטו להריון ומוכנות למסור את התרופות ויש גם בגוגל את מישנה למזל , בחורה מדהימה שמתווכת חינם ובהתנדבות בין נשים שרוצות למסור תרופות לבין אלה שזקוקות להם, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו