מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- SLIM XTREME בעת טיפולי IVFמיכל04/04/2010
יש לי חברה שמשתמשת בכדורים האלה להרזיה ויורדת נפלא, המליצה לי בחום
ראיתי באתר בפורום דיאטה שאחד הרופאים הגיב שעל פי הרכיבים הרשומים אין נזק בכדורים האלה. כי הרכיבים טבעיים.
האם ניתן להשתמש בהם גם במהלך טיפולי IVF? אני בעלת משקל עודף גבוה, ואשמח לכל שיטה שתסייע לי לרדת במשקל.
מצרפת את מרכיבי הכדור על מנת שתוכלו לענות לי.
תודה מראש
Bitter Orange Fruit: In traditional Chinese medicine bitter orange has been marketed to help relieve upset stomach, suppress the appetite, and assist with mild insomnia. Bitter orange fruit and peel are also commonly marketed as a weight loss aid. Topically, bitter orange peel is used for inflammation of the eyelid, skin bruising, and muscle pain.
Cassia Seed: Cassia seeds are sweet, bitter and salty in flavor, slightly cold in nature, and are associated with the Liver, Kidney and Large Intestine meridians. Its main functions are to remove heat and relax the bowels. Traditionally, it is used to treat blurred vision and eyes that are bloodshot. Some practitioners employ cassia seed as a laxative to treat constipation. There is also evidence that it helps to reduce blood pressure.
Mulberry Leaf: s used in Chinese medicine for maintaining normal blood sugar and blood fat level, urine sugar level and facilitate easy bowel movement. Studies indicate possible beneficial effects on immune function and maintain body's well being
Jobstears Seed: It is attributive to spleen, stomach, and lung and large intestine channels. The extract from Jobstears Seed's function is to decompose body fat, eject heat and help the bowels remove properly.
Medical Amylum: Medical Amylum (starch) promotes satiety and control the body’s fat intake by blocking the non-fat material converting into fat.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' קול - למה לא ענית לי?
מיכל05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מבין בתחום
פרופ' שחר קול05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)