לא ברור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא ברור
    ד
    05/04/2010

לרופאים שלום רב,
    הפסקתי גללות לפני חצי שנה. בחודש הראשון לא קיבלתי כלל מחזור, אחריו קיבלתי מחזור מאוד דליל (רק בניגוב) וסמיך מאוד.
    עשיתי בדיקות דם לברור פרופיל הורמונלי שהיו תקינות אך המחזור לא הסתדר.
    בחודש האחרון נטלתי תרופה להעשרת הביוץ, תרופה נוספת להעשרת רירית הרחם וזריקה ליצרית הביוץ. היה איחור של יום במחזור ואחריו התכווצויות חזקות. אמנם הדימום שבא בעקבת אלו היה קצר ודל ברובו בניגוב. לפי בדיקות ביתיות לא נקלטתי ואני תוהה, האם גם עם כל התרופות אותן נטלתי האם לא סביר שאקבל מחזור נורמאלי?
    פרט לכך משום שכל אלו חלו בימי החג לא התאפשר לי להגיע לרפא הנשים שלי ובשיחה טלפונית המליץ לי להפסיק לחודש את הטיפולים. האם נטילת התרופות עשויות לעורר את גופי לתפקוד תקין?תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקלה שלום

פרופ' שחר קול
    05/04/2010

יש לוודא האם יש לך ביוץ ספונטני, ללא תרופות.
    אפשר לנצל את חודש ההפסקה לצורך זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים "ביוץ ספונטאני"?

ד
    05/04/2010

האם הכוונה לבדיקה עם ערכה שניתן לקנות בבית מרקחת או שצריך להבדק אצל רופא הנשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו