החזרת מוקפאים ואיכותם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים ואיכותם
    רונית31
    05/04/2010

שלום ,
    אתמול החזירו לי 3 מוקפאים (הייתי בטוחה שיחזירו 2 כי היו גם מבחנות של 2...יש לי 8 מוקפאים),
    את ההודעה כי מחזירים 3 החזירו במעמד היותי על המיטה ממש ברגע ההחזרה.כמובן שלא כפו עליי..
    והרופא הסביר לי שעדיף כי הסיכוי לשלישייה קלוש מאוד, במיוחד שאחד העוברים היה רק עם 4
    תאים(השניים היו 6 תאים ביום השלישי כולם).
    רציתי לשאול מה דעתך? האם העוברים באיכות בינונית וזו הסיבה שהחוזרו 3? כדי להגדיל
    את הסיכויים? הבעתי את הסתייגותי משלישייה אולם הרופא הסביר כי עדיף להזחיר 3.כמובן שהסכמתי אבל יצאתי משם מאוד מהורהרת....
    אנא תגובתך על איכות העוברים והסיכויים לשלישייה והסיכונים בכך בהמשך?
    תודה,
    רונית
    נ.ב. מדובר באיקסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים ואיכותם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקפאים

פרופ' אלכס סימון
    05/04/2010

ביום 3 מצפים לראות עוברים בני 6-8 תאים. עוברים בינוניים עדיף לקחת סיכון להריון מרובה עוברים, סיכון נמוך בדרך כלל. ההחלטה ל- 3 היתה במקום באכות שהצג. הסיכוי להריון כל שהוא עומד על 25% במקרה הטוב. אז תאומים ? ושלשיה? ממש נמוך. תוכלי לעדכן אותנו כי לקבוע אם החלטה היתה נבונה נדע תמיד בדיעבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו