צריכה עזרה דחוף!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!!!
    שרה
    06/04/2010

אני והבעל מנסים להשיג היריון במשך שנה וחצי ללא הצלחה
    עד כה התחלנו טיפולים במרפאה של קופת חולים נתנו ליאיקאקלומין ( המחזור לא ממש היה סדיר לכן התחילו באיקאקלומין...) ואולטראסאונד מעקב זקיקים לבעלי ביקשו לבדוק את הזרע ובנתיים מצאו שיש לו בעיה בתנועתיות הרופא אמר שזה זרע חלש וקשה מאוד להשיג היריון עם זרע כזה ( נפח -20% ריכוז 5.8X10 תנועתיות 24% צמיגות גבוהה בכל המשטח נצפו כ 20 תאים בתנועה ) זה מבדיקה אחת ויש עוד בדיקה שביצעה שזה קצת יותר טוב נפח 1.6 ריכוז 15X10 תנועתיות 33% והריכוז תאים בתנועה היה 47% בתנועה ו 5 % מתקדמת )מה שהרופא אומר אין סיכוי להקלט להיריון ללא עזרה השלב השני היה בכללית 2 השבחות והזרקות ללא הצלחה ואז השלב השלישי
    היה לעזוב את המרפאה הזאת וללכת לפי המלצתו של הרב לפרופסור מרגליות בשערי צדק ירושלים שם הרופא כבר התחיל עם זריקות מנוגון כל יום 5 ימים מהמחזור ומעקב זקיקים ועד כה ביצענו 2 הזרקות גם ללא הצלחה !!!!! אנו מיואשים שנינו עובדים וזה מאוד מפריעה לעבודה שלנו החודש שקיבלתי רציתי כבר לישון ולא לקום יותר
    עכשיו פרופסור מרגליות משערי צדק כבר חושב על הפריה חוץ גופית
    והשאלה שלי מה אני עושה כי אני נורא פוחדת ואנו צעירים שנינו בגיל 25 האם לעשות הפריה? האם הזרע ממש חלש? האם זרע כזה יכול להצליח בהזרקה ? ואם לא אז מה הסיכוי לפי הנתונים להפרייה
    *צילום רחם תקין לגמרי ב"ה
    אני מבקשת עזרה בהקדם האפשרי כי לא נשאר לי הרבה זמן
    תודה מכל הלב
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשרה

א.ס
    06/04/2010

היי שרה
    קודם כול תנשמי עמוק ,אני ובעלי שבע שנים חיכינו לילד ולבסוף זה בא יש לנו ילדה מקסימה.
    לגבי ההפרייה אני מצטערת שחיכנו ועשינו את כל הטיפולים מסביב ולא ישר הלכנו להפרייה עם הפרייה יותר קל לטפל בבעיות זרע מכיוון שאת הזרע מזריקים לבייצית ובמצב של בעיות זרע יש יותר סיכוי
    אני מבניה את הלחץ ואת המצב שזה משבש קצת את החיים אבל התוצאה שווה
    בהצלחה...................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרה
    06/04/2010

תודה ... זה מעודד ומי כמוך יודעת שזה תסכול גדול....
    אני מקווה שהפריה תעזור
    תודה על עזרתך!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

פרופ' שחר קול
    06/04/2010

ממליץ לבצע את מה שפרופ' מרגליות מציע.
    הפריה חוץ גופית היא הליך פשוט יחסית, ובגילך הצעיר מאוד יש סיכוי מצוין להריון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו