מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה דחוף!!!!שרה06/04/2010
אני והבעל מנסים להשיג היריון במשך שנה וחצי ללא הצלחה
עד כה התחלנו טיפולים במרפאה של קופת חולים נתנו ליאיקאקלומין ( המחזור לא ממש היה סדיר לכן התחילו באיקאקלומין...) ואולטראסאונד מעקב זקיקים לבעלי ביקשו לבדוק את הזרע ובנתיים מצאו שיש לו בעיה בתנועתיות הרופא אמר שזה זרע חלש וקשה מאוד להשיג היריון עם זרע כזה ( נפח -20% ריכוז 5.8X10 תנועתיות 24% צמיגות גבוהה בכל המשטח נצפו כ 20 תאים בתנועה ) זה מבדיקה אחת ויש עוד בדיקה שביצעה שזה קצת יותר טוב נפח 1.6 ריכוז 15X10 תנועתיות 33% והריכוז תאים בתנועה היה 47% בתנועה ו 5 % מתקדמת )מה שהרופא אומר אין סיכוי להקלט להיריון ללא עזרה השלב השני היה בכללית 2 השבחות והזרקות ללא הצלחה ואז השלב השלישי
היה לעזוב את המרפאה הזאת וללכת לפי המלצתו של הרב לפרופסור מרגליות בשערי צדק ירושלים שם הרופא כבר התחיל עם זריקות מנוגון כל יום 5 ימים מהמחזור ומעקב זקיקים ועד כה ביצענו 2 הזרקות גם ללא הצלחה !!!!! אנו מיואשים שנינו עובדים וזה מאוד מפריעה לעבודה שלנו החודש שקיבלתי רציתי כבר לישון ולא לקום יותר
עכשיו פרופסור מרגליות משערי צדק כבר חושב על הפריה חוץ גופית
והשאלה שלי מה אני עושה כי אני נורא פוחדת ואנו צעירים שנינו בגיל 25 האם לעשות הפריה? האם הזרע ממש חלש? האם זרע כזה יכול להצליח בהזרקה ? ואם לא אז מה הסיכוי לפי הנתונים להפרייה
*צילום רחם תקין לגמרי ב"ה
אני מבקשת עזרה בהקדם האפשרי כי לא נשאר לי הרבה זמן
תודה מכל הלב
שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשרה
א.ס06/04/2010היי שרה
קודם כול תנשמי עמוק ,אני ובעלי שבע שנים חיכינו לילד ולבסוף זה בא יש לנו ילדה מקסימה.
לגבי ההפרייה אני מצטערת שחיכנו ועשינו את כל הטיפולים מסביב ולא ישר הלכנו להפרייה עם הפרייה יותר קל לטפל בבעיות זרע מכיוון שאת הזרע מזריקים לבייצית ובמצב של בעיות זרע יש יותר סיכוי
אני מבניה את הלחץ ואת המצב שזה משבש קצת את החיים אבל התוצאה שווה
בהצלחה...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרה06/04/2010תודה ... זה מעודד ומי כמוך יודעת שזה תסכול גדול....
אני מקווה שהפריה תעזור
תודה על עזרתך!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
פרופ' שחר קול06/04/2010ממליץ לבצע את מה שפרופ' מרגליות מציע.
הפריה חוץ גופית היא הליך פשוט יחסית, ובגילך הצעיר מאוד יש סיכוי מצוין להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)