MRI אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• MRI אחרי שאיבה
    שני
    08/04/2010

ביום ראשון כנראה אעבור שאיבה ובאותו יום אני מוזמנת לMRI של החזה בעקבות BRCA1.
    שואלת האם זה בסדר לעבור הדמייה לאחר שאיבה? (האם חומר ההרדמה וחומר הניגודיות לא מסוכנים יחד?) והאם זה מפחית סיכוי להריון? האם ניתן לעבור החזרה באותו שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI אחרי שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI לא מפריע

פרופ' אלכס סימון
    08/04/2010

רק מבחינה טכנית ניראה לי מורכב לבצע שתי בדיקות באותו יום. אלא אם MRI מבוצע לפני השאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דניאלה
    18/04/2010

היי,

אני עברתי שאיבה לפני כשבוע וחצי. המלצתי היא לא לתכנן כלום לאותו יום. ייתכן מאוד כאבים וכמו כן תגובה לא רצויה כתוצאה מההרדמה. אני הרגשתי ממש לא טוב כולל בחילות והקאות וכאבים בבטן.

בהצלחה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופפפסססססס....

דניאלה
    18/04/2010

אני כרגע שמה לב שכבר עבר התאריך אך אולי אחרות יעזרו בהמלצתי.

בהצלחה לכולן... ובשורות טובות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו