מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופם- לחוצה מאוד!דנית08/04/2010
שלום רב,
אני לוקחת 3 פעמים בום במשך 11 יום אסטרטרופם.
בתמול עובי הרירית היה 7 והתבקשתי להמשיך עם הכדור עד ליום ראשון.
יש לציין כי אני לפני החזרה של מוקפאים.
היום התחילו לי מעט כאבי בטן, מעין כאבי ווסת עמומים.
האם יתכן ואני עשויה לקבל מחזור? דבר שידחה את ההחזרה?
מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' אלכס סימון08/04/2010בדרך כלל,כל זמן שמקבלים אסטרופם לא יגיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה דנית שלום
מונה08/04/2010שקראתי את הסיפור שלך חשבתי לרגע שאני כתבתי , כי בדיוק מה שהרגשתי , התקשרתי גם אני לבית חולים שאני מטופלת ונאמר לי שלא מקבלים ווסת אם לוקחים אפטרופים , אז שהיה לנו בהצלחה בהחזרה ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
דנית09/04/2010תודה רבה לך על ההתייחסות ! מאוד הוקל לי
אם אוכל לשאול אותך דבר נוסף לגבי תופעות הלוואי של הכדור.
אני סובלת מאוד מאוד מעצירות מוחלטת. לקחתי כדורים טבעיים שממש לא עוזרים. האם גם לך היתה תופעה כזו? או אחרות?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסרופם אינו גורם לעצירות
פרופ' אלכס סימון09/04/2010להקל ניתן כל יום לבלוע כף של שמן פרמין (כף מרק לא כפית). השמן לא נספג והוא גורם לצואה להתרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינת שלום
מונה09/04/2010כן חמודה לי גם היה אבל , אני מרבה לאכול ירקות סלטים וזה לא מפריע הרבה , אבל יש לי תשתיה הרבה מים
שהי בהצלחה לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בולעת את הכדור וסובלת
בית מרקחת10/04/2010רצח מעצירויות.
נראה לי שהכדורים האילו גורמים לעצירויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנית10/04/2010לגבי האסטרופם.
אני מקפידה לאכול מאוד בריא ומאוזן ושומרת על ספורט (אפילו מעבר לרגיל) יחד עם זאת יש עליה קלב במשקל.
האם יתכן ומדובר בנוזלים או שא הכדור עצמו גורם לעליה במשקל, קר , להשמנה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדורים האילו הם הורמונים
בית מרקחת10/04/2010ולכן יש סיכוי לעלייה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
דנית10/04/2010האם העליה במשקל היא כתוצאה מנוזלים?
אני מבינה שאין מה לעשות עם זה ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
דנית10/04/2010האם העליה במשקל היא כתוצאה מנוזלים?
אני מבינה שאין מה לעשות עם זה ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן דנית
בית מרקחת11/04/2010לא נראה לי שיש מה לעשות כנגד העלייה במשקל גם אותי זה מתסכל, אבל כשמפסיקים לקחת הורמונים רוב מה שעלית גם ירד, אלא אם זה גם גורם לך לתיאבון מוגבר זה גם דבר שקורה הרבה פעמים כשלוקחים הורמונים.
אבל הנפיחות שבגוף יורדת כמעט לחלוטין.
אבל עזבי את זה תתמקדי בהצלחה של הטיפולים הרי זה הדבר שבאמת חשוב לנו כרגע...
זמן לדיאטה יהיה גם אחרי הלידה!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה...............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
בית מרקחת11/04/2010שההורמונים שאנחנו מקבלות גם גורמות למצבי רוח שונים ומשונים, וזה הדבר שאנחנו צריכות יותר לשלוט בו. אני מרגישה שאני לפעמים הופכת להיות כמו אמסטף.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מודה לך!
דנית11/04/2010אין לך מושג כמה שעודדת אותי!
אני אכן מרגישה נפוחה ואין לי תיאבון מוגבר....
שאלה אליך- איך פתרת את בעיית העצירות?
שוב המון תודה ובהצלחה גם לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן...
בית מרקחת11/04/2010, אני ניסיתי לשתות תה טיבטי אבל כדי שתהיה השפעה צריך לשתות אותו מס' פעמים ביום. אני גם הכנתי אותו ממש חזק עם שני תמציות בכל ספל.
זה הדבר שנראה לי שיוכל לעזור לך.
האמת היא שגם צריך לשתות המון ולאכול הרבה ירקות ופירות.
ב ה צ ל ח ה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
מעיין11/04/2010אני גם סבלתי מעצירות (לא בגלל האסטרופם)
קניתי קורנפלקס "ביו-פלקס" של תלמה ויוגורט ביו כלשהו והמצב השתפר בצורה משמעותית!!!
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)