ivm

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivm
    שירה
    08/04/2010

היום אני ביום השני למחזור הייתי באסף הרופא שם אני מטופלת הפרופסור אמר לי שאני יגיע יום שלישי לבדיקת אולטרסאונד ואם יראו שהרירית מספיק עבה יעשו לי שאיבה בלי לקחת שום זריקה לפני .
    השאלה שלי עם זה הגיוני מה שהוא הוסיף ואמר שיש לי מס רב של זקיקים זה בגלל זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivm

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVM

פרופ' אלכס סימון
    09/04/2010

זו שיטה המוצעת לנשים עם מספר זקיקים ראשוני רב בשחלות. נשים אלו אם תקבלנה גרימת ביוץ עלולות להגיב בעודף עם תופעות לוואי לא רצויות של גירוי יתר שחלתי. במקרה שלך הכוונה להוציא את הביציות ללא גירוי ולהפרותן לאחר שיבשילו בצלוחית במעבדה ולא בתוך הגוף כפי שקורה עם גרימת ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירה
    09/04/2010

אני רוצה להבין משהו שלא ברור לי עדיין מימה שאני מבינה זה שהחלק השונה הוא רק עד לשאיבה ואחרי השאיבה בעצם התהליך זהה לIVF , ודבר נוסף האם העוברים שמצליחים להפרות הם ברמת התקינות שלהם זהים לטיפול של IVF וניתן לשמרם להחזרות אם ובמידה הטיפול הראשון אינו מצליח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVM

פרופ' אלכס סימון
    09/04/2010

אם הביציות אומנם בשלו במעבדה ועברו הפריה (תמיד ICSI) יתקבלו עוברים שמכאן ואילך יתנהגו כמו עוברי IVF לכל דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מודה לך

שירה
    09/04/2010

הלוואי ויכולת להבין איזה תחושות טובות אתה מעביר לנו דרך הפורום הזה יש תשובות שרק מימך קיבלתי בצורה מפורטת .
    שתהיה לך שבת שלום ומבורכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו