מיואשת ולא רואה תיוקווה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת ולא רואה תיוקווה
    בתאל
    09/04/2010

4שנים בטיפולי ברוטו מנסה להיכנס להריון ,ש נישאתי בגיל מאוחר ולפני כן קיימתי אורח חיים שמרני, עד כה שני הריונות כימיים אחד בגיל 41כתוצאה מהפריה, ואחד לפני חודשיים בגיל 45 מהריון ספונטאני וטבעי , לאחרונה התגרשתי ובגיל 45 לא נותנים תרומת זרע, הרופאים וויתרו עלי , את איש לא מעניין שאעבור טיפול מביציותי, למרות מחזור סדיר ביוץ טיבעי ופרופיל הורמונלי תקין fsh 12, לפחות קיוותי לנסות הזרעות מתרומת זרע אך לצערי בלתי אפשרי, אומנם אני מגיע ממשפחה שהמחזור אצל אחיותי ואימי הסתיים בגיל 55 ואחיותי הבוגרות כשהיו בגילי ויותר ילדו ילדים וניקלטו טיבעי להריון, אך כל זה לא מנחם הרפואה סגרה עלי מכל עבר , הייתי רוצה לדחות עדיין את בשנה את תרומת ביצית, אך מה רצונותי שווים מול המציאות?!..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ולא רואה תיוקווה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רננה שלום

פרופ' שחר קול
    09/04/2010

אין סיבה שלא להמשיך בהזרעות על בסיס הביוץ הטבעי שלך, עם זרע תורם.
    אם מסרבים לתת לך בבתי חולים ציבוריים, אפשר לקבל במקומות פרטיים.
    ועם זאת, יש להבין כי הסיכוי להיריון תקין הוא קטן מאוד (סביב 1% ופחות לכל ניסיון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור קול תודה ושתבורך

בתאל
    09/04/2010

על תשובתך היפה והכנה אודה לך באם תסביר לי /תדריך מה הם המקומות הפרטיים? תודה מקרב לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרננה

לימונית
    10/04/2010

הי רננה,

ראשית, אני מאוד מזדהה עם תחושותייך הקשות באשר לכך שאין אפשרות להמשיך את ניסיונות הטיפולים מעבר לגיל 45. אני מתקרבת בצעדי ענק לגילך ופוחדת מאוד להגיע למצב הזה.

מקומות פרטיים הם קלינקות פרטיות של רופאים.
    תוכלי לראות גם כאן, למעלה מעל השאלות, שלכל רופא יש קליניקה פרטית.
    בטיפולים מסוימים, כאשר צריך חדר ניתוח או תהליך מעבדתי (כמו ב-IVF) - הם מבצעים את ההליך עצמו בבית חולים פרטי כלשהו (כמו אסותא , אלישע וכו'), אבל בהזרעות אני מניחה שאין בכך צורך והן נערכות בקליניקה הפרטית שלהם.
    את כמובן צריכה לחפש לך רופא שיהיה ריאלי עבורך מבחינת אזור מגורייך.

אני מאחלת לך בהצלחה במציאת רופא שיסכים לטפל בך בדרך שבחרת, וכמובן - בהצלחת הטיפול!!

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לימונית ומצפה גם לתשובת הרופא

בתאל
    10/04/2010

אגב אם את מכירה רופא פרטי עם בנק זרע פרטי מהמרכז /שפלה /דרום אשמח לקבל המלצה , בכל מצב אני מאחלת לך המון הצלחה והגשמת שאיפות ליבך אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרננה - המשך... וגם שאלה לרופאים

לימונית
    10/04/2010

היי רננה,
    לצערי, איני מכירה באופן אישי רופא מהמרכז, וזאת מכיוון שאני מהצפון.
    הרופא מהמרכז שנמצא כאן בפורום, פרופ' סימון נראה לי רופא מקצועי ואנושי, והוא מאיזור ירושלים.
    במטרופולין של ת"א והסביבה הרופא היותר ידוע הוא פרופ' זיידמן שעובד למיטב ידיעתי באסותא,

ושאלה לרופאים: מה שלא הבנתי הוא, מדוע גם במקרה שבחורה בגיל מעל 45 מעוניינת להמשיך ולנסות את מזלה בהזרעה במחזור טבעי, הדבר לא מתאפשר ברפואה הציבורית? הרי אין כאן אישור לתרופות יקרות, אין הוצאות יקרות של הפריה, אז מדוע אין אפשרות להמשיך את הניסיונות ברפואה הציבורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרננה - המשך... וגם שאלה לרופאים

לימונית
    10/04/2010

היי רננה,
    לצערי, איני מכירה באופן אישי רופא מהמרכז, וזאת מכיוון שאני מהצפון.
    הרופא מהמרכז שנמצא כאן בפורום, פרופ' סימון נראה לי רופא מקצועי ואנושי, והוא מאיזור ירושלים.
    במטרופולין של ת"א והסביבה הרופא היותר ידוע הוא פרופ' זיידמן שעובד למיטב ידיעתי באסותא,

ושאלה לרופאים: מה שלא הבנתי הוא, מדוע גם במקרה שבחורה בגיל מעל 45 מעוניינת להמשיך ולנסות את מזלה בהזרעה במחזור טבעי, הדבר לא מתאפשר ברפואה הציבורית? הרי אין כאן אישור לתרופות יקרות, אין הוצאות יקרות של הפריה, אז מדוע אין אפשרות להמשיך את הניסיונות ברפואה הציבורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו