אחרי iui

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי iui
    בית מרקחת
    10/04/2010

שבת שלום,

ביום רביעי עברתי iui מקבלת תמיכה של אסטרופם פעמיים ביום וקרינון אחד.
    היום התחילו קצת כאבי בטן תחתונה, האם זה מעיד על משהו או שזה דבר טיבעי אחרי ההזרעה?

רציתי לדעת האם אפשר לוותר על התמיכה, כי אם יהיה היריון והוא תקין אז התמיכה בעיקרון מיותרת לא???

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי iui

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

ד''ר דוד ישי
    10/04/2010

כאבי בטן למינהם , הם תלונה שכיחה בטיפולים מסוג זה. כל זמן שהם קלים הם בד"כ חסרי חשיבות.
    אם התחלת בתמיכה הורמונלית קחי אותה כמקובל עד סביבות שבוע 7 להריון ובהתאם להנחיות הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא אם אני אפסיק זה

בית מרקחת
    10/04/2010

יכול להזיק באיזושהי צורה??? או שאם הכל תקין אז כן יהיה היריון ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

בית מרקחת
    11/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

ד''ר דוד ישי
    11/04/2010

רוב הסיכויים , שלא יקרה כלום להריון אם תפסיקי את התמיכה מוקדם ( או לא תקחי בכלל ) אבל בשביל אותם מקרים שבהם התמיכה חשובה , כדאי ( אם כבר התחלת לקחת ) להמשיך לפחות עד שבוע 7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו