תסמונת קליינפלטר,יצור זרע מועט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תסמונת קליינפלטר,יצור זרע מועט
    ארנון
    11/04/2010

שלום,
    אני בן 18 ויש לי בעיה של ייצור זרע מועט,אני מתנצל שאני צריך להיכנס לפרטים אך זה חיוני להבנת בעייתי,כאשר אני מאונן יוצאת כמות מועטה מאוד של זרע,בערך ככפית ואף פחות,עכשיו חיפשתי מידע בנושא ואיכשהו הגעתי לתסמונת קליינפלטר, הזדהיתי עם כמה מהתסמינים שלה שביניהם זה איבר לא מפותח,אשכים קטנים,ויחסים חוסר שעירות(אני שעיר באופן קצת פחות מהממוצע אך לא לגמרי)כאשר ראיית שאני מזדהה עם התסמינים הנ"ל נלחצתי ושקעתי בחרדות,שכן רשום שתסמונת זו נכרת בעקרות.
    אני לחוץ מאוד וחייב עזרה בנושא,כמובן שאני אלך לרופא אך אני חייב דעה מוקדמת לפני שאלך,
    האם נראה כאילו אני סובל מתסמונת זו?מה ניתן לעשות?גילי המוקדם(18) מהווה יתרון כלשהו לפתירת הבעיה?
    אני מתחנן לעזרה,
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בן 18

פרופ' אלכס סימון
    11/04/2010

אבחנה של קליינפלטר אינה מתבצעת רק על סמך נתוני נפח זרע באוננות. אשכים קטנים ונפח נמוך (כך לדעתך ויתכן שאתה טועה, היות וכפית היא 5 מל וזה בודאי בתחום הנורמה) קיימים במצבים אחרים ובחלקם גם נורמאליים. הגדרה של אשך קטן גם היא תלויה בעין המתבונן. מה שקטן בעינך, יתכן והוא נורמאלי ובטווח הנורמה בעיני הרופא. לכן, גש לבדיקה להפגת חששותיך וככל הנראה תגלה עד כמהשונות יש ב "נורמאלי" .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו