US רחם ושחלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• US רחם ושחלות
    גל
    12/04/2010

שלום
    להלן תוצאות של בדיקה מלפני 4 שנים (גיל 19). רציתי לדעת האם תקין, הא העובדה שמדובר בשחלות פוליציסטיות יקשה עליי להיכנס להריון בעתיד והאם בUS נוסף יהיו תוצאות שונות לאחר הזמן שעבר מאז...?
    רחם בגודל ובמרקם תקינים
    עובי רירית רחם- 6 מ"מ
    שחלה ימנית במימדים 41X20X47 מ"מ
    שחלה שמאלית במימדים 36X22X41 מ"מ
    הודגמו מספר רב של זקיקים זעירים בדופן השחלות.
    האם העובדה שהייתי במחזור באותו זמן שינתה את התוצאות?

אשמח לתשובה!
    תודה רבה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    US רחם ושחלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• US

פרופ' אלכס סימון
    12/04/2010

ךא נראה הגיוני שנחליט על מצבך היום על פי בדיקה מלפני 4 שנים. בכל מקרה אם הוסת עתה סדיר קרוב לוודאי שיש ביוץ סדיר ולא תהיה הפרעה בלהרות. אם הוסת לא סדיר, אזי יתכן שיש אומנם שחלות פוליציסטיות. מצב שניתן לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על שחלות פוליציסטיות

אסתי
    12/04/2010

בס"ד
    היי מאמי
    גם לי יש שחלות פוליציסטיות. בגדול זה לא משהו שעובר אחרי כמה שנים . יכול להיות שגודל השחלות משתנה קצת אבל המצב הפוליציסטי לא . בעיקרון בכדי להיקלט להריון את צריכה לבדוק ביוץ . יכול להיות שיש לך ביוץ לא סדיר - זה תלוי במחזור שלך וגם לא תמיד. אני אישית בדרך להפרייה שלישית ומתפללת שגם האחרונה ותצליח- וזה בגלל שאני בכלל לא מבייצת. המצב בשחלות פוליציסטיות הוא לא כוללני אלא אינדיבידואלי - המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו