אחרי החזרת 3 עוברים טריים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת 3 עוברים טריים
    ליאת
    17/04/2010

שלום אני לאחר החזרת 3 עוברים טריים. בעל חלוקה של 8 7 תאים . האם החלוקה של עוברים אלו יש סיכוי להריון אני לאחר 10 טיפולים שכשלו שאיני יודעת מה הסיבה עשיתי בדיקת רחם וגם פיבל ונמצא הכול תקין . אינני ההיתי אפילו בכול המשך הטיפולים פעם אחת בהריון ואני כל כך כבר מחכה שזה יקרה . איכות העוברים של בעלי דרגה A אז מה יכולה להיות הסיבה? והאם סוף סןף יכול להיות הריון? יש לי לציין ששאבו לי 23 ביציות שמתוכן הפרו 12 האם יש סיכוי לגרוי יתר למרות שאם אהיה הריון הוא שלא בהכרח ויכול להיות הריון בלי גירוי יתר עשיתי את השאיבה 13.4 וההחזרה היתה 16.4 והאם אני צריכה להרגיש איזה תופעות הריון לפני תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת 3 עוברים טריים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצפים לתשובה חיובית

פרופ' אלכס סימון
    18/04/2010

אם חס וחלילה לא תהרי הפעם, בררי עם הרופא שלך מה הבדיקות שהוא מבצע לכשלון השרשה חוזר. השלימי את הבדיקות אם לא בוצעו עדיין.
    בוודאי שיתכן שיתקבל הריון. צריך את העובר הנכון בזמן הנכון תחת הטיפול הנכון (שאת ניראה לי מקבלת). יכול להיות הריון ללא גירוי שחלתי. התגובה אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו