מידע על הזרעות והשבחות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מידע על הזרעות והשבחות
    טל
    18/04/2010

שלום,

שמי דניאל ואני בת 29 , מנסה כבר שנה להיקלט להריון אך ללא הצלחה(הזרע חלש) ...
    הרופא הציע לנו הלתחיל בהשבחת הזרע ובהזרעות ורציתי לדעת מתי בדיוק מבצעים את ההזרעה ?
    כמה זמן אחרי הווסת? קבענו לנו תור ליעוץ השבוע בדיוק כמה ימים לפני הביוץ שלי ... במידה ונחליט בצע הזרעה, האם יש סיכוי שההזרעה תתבצע בדיוק בביץ שלי? א שזה מורכב יותר וצריך להכין את הגוף לפני כן ? זריקות וכאלה...
    בכלל אשמח לקבל מידע עם זמנים (מתי- אחרי או לפני מחזור ) , כמה זמ לוקחים את הזריקות , והאם כל אחת צריכה להזריק או שזה משתנה ?
    אופטימית לנצח,
    דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על הזרעות והשבחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעות

פרופ' אלכס סימון
    18/04/2010

אלא מתבצעות סביב יום הביוץ. את יום הביוץ מזהים לפי מעקב על קול ולעיתים בתוספת בדיקה הורמונאלית. הרופא המטפל מכוון ויאמר לכם בדיוק מתי יש לבצע את ההזרעה.
    אם תזדקקי להכנה כל שהיא, הרופא המטל יתן הכנה זו וידריך אותך. על כן תריך להמתין לפגישה עם הרופא ולשוחח עימו על התהליך כולו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו