מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשדייםדניאלה19/04/2010
שלום רב,
אני בת 34.9 הפרייה חוץ גופית ראשונה . בשלב של המתנה לבדיקת הדם שלאחר הפרייה, כולי חששות ותהיות....
ביום שלישי 6.4 עברתי שאיבת 10 ביציות (8 מתוכן הופרו)
ביום שישי 9.4 הוחזרו 2 עוברים, שאר העוברים (6) לא שרדו להקפאה.
אני אמורה לעשות בדיקת דם לדעת האם אני בהריון או לא, ביום חמישי הקרוב 22.4.
שאלתי היא כזאת:
יש לי כאבי בטן של מחזור שבאים וחולפים, לפעמים דקירות וכאבים בצד ימין או שמאל לחילופין. כמו כן, הקרנת הכאב לרגליים. כאבים בשדיים היו מאוד דומיננטיים בעיקר בשלב הטיפול שלפני השאיבה, כמו כן הם התנפחו והתקשו. מאז ההחזרה פחות או יותר, הופחתו בהדרגה הכאבים בשדיים ויש לציין כי בימים האחרונים נפוחים פחות, כואבים פחות ואף התרככו בצורה משמעותית.
הבנתי מהרופא שאמורים להיות כאבים בשדיים ואני בלחץ כי הכל פוחת מיום ליום.
האם סימנים אלו מראים על כך שהטיפול לא הצליח ?
תודה מראש על תשובתכם,
ערב עצמאות שמח ובהצלחה לכל המטופלות.
אגב, אשמח לקבל תגובות גם ממטופלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול19/04/2010על סמך תיאורך לא ניתן להגיע למסקנה לגבי הצלחת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה קטנה נוספת....
דניאלה19/04/2010לפי הנתונים שכתבתי בשאלתי הקודמת, האם אני יכולה לבצע בדיקת דם כבר ביום רביעי? האם האפקט יהיה זהה ?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/04/2010כן, בדיקת דם - 14 יום לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, חג עצמאות שמח :-)
דניאלה19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל חשש!!
לילך19/04/2010היי דניאלה..
לפי תיאורך זה בדיוק מה שקרה לי..
כאבי מחזור שכאילו בעוד רגע אני עומד לקבל מחזור, וכאבי בחזה כאילו שהם התנפחו.
הייתי בטוחה שאני כן יקבל כי אני כל כל מכירה את הגוף שלי ומכירה את הכאבים שאני חשה.
ולבסוף הסתבר שאני בהריון!!!
אז אל חשש סבלות תהיי חזקה, אני יודעת שזה קשה.
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון.... המון מזל טוב ! ......
דניאלה19/04/2010תודה על העידוד. השאלה היא האם פחתו הכאבים בחזה? כי אני ביום העשירי לאחר ההחזרה וכמעט לא כואבים לי השדיים והקושי והנפיחות ירדו . וזה מה שמדאיג אותי.... הכאב חלף וממה שאני יודעת הוא אמור להיות קיים.
שוב תודה !!!
אגב, אני מאחלת לך המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך. אמן שנשמע רק בשורות טובות תמיד .... !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)